اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 248871

تاریخ: 1403/04/08

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 248871

تاریخ: 1403/04/08

کپی نشانی خبر

مابه التفاوت فروردین تمامی مستمری بگیران تامین اجتماعی واریز شد

تامین+اجتماعی

 سید مرتضی حسینی از پرداخت مابه‌التفاوت فروردین‌ماه تمامی مستمری‌بگیران، خبر داد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی؛ معاون برنامه‌ریزی، مالی و پشتیبانی سازمان تأمین اجتماعی، گفت: فرایند پرداخت مابه‌التفاوت فروردین‌ماه مستمری بگیران، مطابق لیست اعلامی و با رقمی بالغ بر ۱۳ هزار میلیارد تومان برای بیش از ۴ میلیون نفر و به صورت کامل انجام شد.

وی از تکمیل فرایند پرداخت مابه‌التفاوت فروردین‌ماه تمامی مستمری‌بگیران این سازمان خبر داد و گفت: پیرو اطلاع قبلی پیرامون زمان پرداخت مابه‌التفاوت حقوق فروردین ماه مستمری‌بگیران عزیز این سازمان، فرایند پرداخت مابه‌التفاوت فروردین‌ماه، مطابق لیست اعلامی و با رقمی بالغ بر ۱۳ هزار میلیارد تومان برای بیش از ۴ میلیون نفر و به صورت کامل انجام شد.

مطابق این گزارش، افزایش سالیانه حقوق مستمری‌بگیران معزز این سازمان مطابق روال هر ساله، پس از تعیین و تصویب میزان افزایش سالیانه از سوی هیأت محترم وزیران و ابلاغ مصوبه مربوطه اجرایی شده است.

پیش از این حقوق اردیبهشت‌ماه و خردادماه مستمری‌بگیران سازمان تأمین‌اجتماعی، مطابق با افزایش سالانه پرداخت و مقرر شده بود مابه‌التفاوت فروردین‌ماه بلافاصله پس از اتمام فرایند پرداخت حقوق خردادماه به حساب مستمری‌بگیران معزز سازمان واریز شود که این فرایند امروز پنجشنبه به صورت کامل انجام شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

جنگ خاموش علیه شبکه بانکی؛ شلیک به اعتماد مردم

حملات سایبری اخیر به شبکه بانکی با هدف سرقت دارایی مردم نبود؛ بلکه با هدف ایجاد اختلال در خدمات، تضعیف اعتماد عمومی و جنگ روانی علیه اقتصاد کشور انجام شد، اما با تلاش متخصصان و همراهی مردم، امنیت حساب‌ها حفظ شد.