اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 248159

تاریخ: 1403/03/31

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 248159

تاریخ: 1403/03/31

کپی نشانی خبر

اتصال دریا به دریا با ریل ذوب آهن اصفهان

ریل ذوب آهن عامل تسریع احداث خط شماره 2 متروی اصفهان

در ایام دهه امامت و ولایت و با حضور محمد مخبر سرپرست ریاست ‌جمهوری، دستیار ویژه رئیس جمهور روسیه و معاون نخست وزیر آذربایجان ، سفرای چند کشور و جمعی از مسئولین، خط راه آهن رشت- کاسپین پنج شنبه 30 خردادماه به بهره برداری رسید. 

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت ذوب آهن اصفهان؛ این پروژه ریلی به عنوان آخرین تکه پازل کریدور شمال- جنوب در حالی مورد بهره برداری قرار گرفت که آیت الله شهید «سید ابراهیم رئیسی» غایب بزرگ این مراسم ملی به شمار می‌رود.

ذوب آهن اصفهان به عنوان پیشران توسعه راه آهن سراسری، برای محور ریلی رشت – کاسپین 4 هزار و 800 تن ریل 60E1 با گرید R260  به شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور تحویل داده است. 

بهره برداری از خط ریلی رشت – کاسپین سبب توسعه روابط میان اعضای اوراسیا با کشورهای حاشیه خلیج فارس شده و یکی از مهمترین شاخص‌های تحقق سیاست ‌های کلی اقتصاد مقاومتی در تزار ملی و بین المللی محسوب می شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مس‌کاوان نماد سهامی عام شد؛ گامی راهبردی در مسیر توسعه و ورود به بازار سرمایه

شرکت مس‌کاوان نماد در تیر ماه ۱۴۰۵ با تغییر ساختار حقوقی خود به شرکت سهامی عام، وارد مرحله تازه‌ای از مسیر توسعه و بلوغ سازمانی شد؛ تحولی که می‌توان آن را یکی از مهمترین گام‌های این مجموعه در جهت آماده‌سازی برای حضور در بازار سرمایه و تأمین مالی برنامه‌های توسعه‌ای آینده دانست.