اخبار ویژه |
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 246985

تاریخ: 1403/03/23

کپی نشانی خبر
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 246985

تاریخ: 1403/03/23

کپی نشانی خبر

تخفیف اسنپ برای ۳۵ مرکز اهدای خون در سراسر کشور

85601846-b8e6-4389-8915-6f30af446270

اسنپ، به مناسبت روز جهانی اهدای خون، همچون سال‌های گذشته با همکاری سازمان انتقال خون ایران تخفیف ۳۰ درصدی برای تسهیل رفت‌و‌آمد اهداکنندگان به مراکز انتقال خون در نظر گرفته است. این طرح با شعار «حرکتی به مقصد زندگی» با هدف کمک به جریان زندگی فعال شده است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی اسنپ؛ اهداکنندگان می‌توانند از ۲۳ تا ۳۱ خرداد با وارد کردن عبارت blood25 در قسمت «کد تخفیف» ۳۰درصد (تا سقف ۴۰ هزار تومان) تخفیف در سفر رفت‌و‌برگشت خود دریافت کنند. این تخفیف برای رفت‌وآمد به ۵ مرکز در استان تهران و ۳۰ مرکز در سایر استان‌ها فعال شده است.

در هر نقطه از جهان و در هر ثانیه بیماران زیادی نیازمند دریافت خون و دیگر فرآورده‌های آن هستند. روز جهانی اهدای خون فرصتی برای یادآوری این مهم است که گاهی اهدای خون می‌تواند برابر با اهدای زندگی باشد.

فهرست مراکز اهدای خون شامل کد تخفیف اسنپ:

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رایتل با راه‌اندازی ۱۰ ایستگاه خدمت‌رسانی، همراه زائران اربعین ۱۴۰۵ در عراق  

 

همزمان با آغاز موج حضور زائران در آیین باشکوه پیاده‌روی اربعین حسینی، شرکت خدمات ارتباطی رایتل با استقرار ۱۰ ایستگاه خدمت‌رسانی در شهرهای نجف، مسیر پیاده‌روی نجف به کربلا و شهر کربلا، خدمات ارتباطی و پشتیبانی خود را به زائران ارائه می‌دهد.

گامی نو در مسیر تحول دیجیتال؛ افتتاح پروژه‌های زیرساختی و توسعه شبکه رایتل در کرمانشاه

شرکت خدمات ارتباطی رایتل با افتتاح دو پروژه ارتباطی شامل نصب، راه‌اندازی و جایگزینی تجهیزات (Swap) در استان کرمانشاه؛ گام دیگری در مسیر توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، ارتقاء کیفیت شبکه و بهبود خدمات‌رسانی به مشترکان برداشت.

امضای تفاهم‌نامه همکاری رایتل و دانشگاه تربیت مدرس در حوزه تحول دیجیتال و هوش مصنوعی

شرکت خدمات ارتباطی رایتل و دانشگاه تربیت مدرس با هدف توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی و فناورانه، تعمیق تعامل دانشگاه و صنعت و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک در مسیر حل مسائل کشور، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.