اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 246447

تاریخ: 1403/03/19

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 246447

تاریخ: 1403/03/19

کپی نشانی خبر

افتتاح نمایشگاه ایران اگروفود ۲۰۲۴ با حضور رئیس سازمان توسعه تجارت ایران

192626

نمایشگاه ایران اگروفود ۲۰۲۴ با حضور رئیس سازمان توسعه تجارت ایران افتتاح شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران؛ سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته با حضور مهدی ضیغمی معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران آغاز به کار کرد.

گفتنی است ایران آگروفود ۲۰۲۴ با مشارکت ۸۰۰ شرکت داخلی و ۱۳۶ مشارکت کننده خارجی از کشورهای اتریش، اسپانیا، ترکیه، چین، ایتالیا، آلمان، دانمارک و هند ۱۹ تا ۲۲ خرداد در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود. علاقه مندان به بازدید از این رویداد می‌توانند از امروز تا ۲۲ خرداد ماه و از ساعت ۸ الی ۱۵ در سالن‌های ۵، ۶، ۷، ۸_۹، ۱۸، سری ۲۵، ۲۷، ۳۱ آ، ۳۱ب، ۳۵، ۳۸، ۳۸آ، ۳۸ب، ۴۰، ۴۰آ، ۴۱، ۴۱ ب، ۴۴_۱، ۴۴_۲، و فضای باز سالن‌های یاد شده از سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود بازدید کنند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رسانه را هم یک صنعت ببینیم

در طول دو جنگ تحمیلی اخیر، غیر از نیروهای مسلح، امدادگران و کادر درمان، یک صنف دیگر در خط مقدم جنگیدند؛ اهالی خستگی‌ناپذیر رسانه.

استقلال و خودکفایی/شعار ما میتوانیم/نقش تولید ملی در اقتدار کشور

استقلال و خودکفایی، در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، تنها یک هدف اقتصادی نبود؛ بلکه پایه عزت ملی، اقتدار کشور و شرط ایستادگی در برابر فشارهای دشمنان به شمار می‌رفت. ایشان همواره تأکید داشتند که ملتی می‌تواند مستقل و سربلند بماند که روی پای خود بایستد و نیازهای اساسی خود را با تکیه بر توان داخلی تأمین کند.