اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 245689

تاریخ: 1403/03/10

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 245689

تاریخ: 1403/03/10

کپی نشانی خبر

اولویت تامین کالاها و تجهیزات مورد نیاز مجتمع‌های مس از داخل استان محل استقرار

20240529221522923

دکتر حسین مدرس خیابانی ظهر امروز در نشست ارتباط موثر صنایع بزرگ و کوچک که در محل مجتمع مس سرچشمه رفسنجان برگزار شد، اظهار کرد: این رویداد با سیاست خوب استاندار محترم کرمان و معاونت اقتصادی استانداری در خصوص تقویت ارتباط بین صنایع بزرگ و کوچک و متوسط استان برگزار شده است.

به‌گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت ملی صنایع مس ایران؛ وی افزود: یکی از ماموریت‌های صنایع بزرگ و پیشران این است که زنجیره‌های پایین‌دست خود را به حرکت درآورند؛ برخی از کالاهایی که برای طرح‌های توسعه و واحدهای تولیدی نیاز داریم توان تولید آن‌ها در استان کرمان وجود دارد و از این توان استفاده می‌کنیم.

وی تصریح کرد: در مجموعه شرکت ملی صنایع مس ایران تکلیف شده است که حتما در چارچوب ضوابط و با در نظر گرفتن قیمت رقابتی و کیفیت مناسب؛ تأمین کالاها، تجهیزات و ماشین آلات صنعتی از داخل استان در اولویت قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران ادامه داد: در سال 1402 بیش از 2800 میلیارد تومان از داخل استان کرمان برای مجتمع‌های مس سرچشمه و شهربابک خریداری شده است که از این مبلغ 1200 میلیارد تومان مربوط به مجتمع مس سرچشمه و 1150 میلیارد تومان برای مجتمع شهربابک بوده است.

‌وی ادامه داد: هدف‌گذاری شده است که در سال 1403 با تقویت این سیاست در استان، میزان خرید کالا و تجهیزات از داخل استان کرمان را 50 درصد افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه نمایشگاه دائمی توانمندی‌های استان کرمان و نیازمندی‌های صنعت مس ایجاد می‌شود، خاطرنشان کرد: همچنین مقرر شد بازدیدهای مستمری بین مدیران مجتمع‌ها بویژه مسئولان خرید و تامین تدارکات کالا از کارخانجات داخل استان انجام شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: واحدهای تولیدی نیز باید بتوانند روش‌های بازاریابی را بشناسند و کالاهایی که توانایی ساخت را دارند به شرکت‌های بزرگ معرفی کنند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آلومینای ایران در مسیر کاهش اثر ناترازی انرژی؛ اجرای مجموعه‌ای از طرح‌های پایداری تولید در سال ۱۴۰۵

طرح دو گانه‌سوز کردن واحد تکلیس با هدف جلوگیری از توقفات ناشی از محدودیت گاز و حفظ ظرفیت تولید آلومینا از دو مسیر به‌ صورت موازی در حال بررسی است. در مسیر نخست امکان استفاده از مازوت در کوره‌های تکلیس توسط شرکت‌های متخصص در حال بررسی فنی است و در مسیر دوم احداث واحد SNG و استفاده از این فناوری برای تأمین سوخت جایگزین در دست بررسی قرار دارد. پس از تکمیل مطالعات فنی و اقتصادی؛ مناسب‌ترین گزینه برای اجرا انتخاب خواهد شد.

آلومینای ایران در مسیر توسعه هدفمند؛ از رفع گلوگاه‌ها تا تبدیل ظرفیت‌های بلااستفاده به پروژه‌های جدید

پس از واگذاری سهام مدیریتی شرکت آلومینای ایران به بخش خصوصی و تغییر در ترکیب هیات‌مدیره و مدیران آن با هدف ایجاد مسیر مشخص برای توسعه، افزایش ظرفیت تولید و ارتقاء‌ بهره‌وری، فرآیند شناسایی، بررسی و اولویت‌بندی پروژه‌های توسعه‌ای را با مشارکت بخش‌های مختلف شرکت در دستور کار قرار داده است.

افتتاح فولادسازی شادگان و ابرپروژه زیست‌محیطی ویند فنس فولاد خوزستان در هفته دولت

همزمان با هفته دولت، گروه فولاد خوزستان دو پروژه مهم صنعتی و زیست‌محیطی شامل کارخانه فولادسازی شادگان و ابرپروژه «توری باد» (Wind Fencing) را با حضور مقامات ارشد کشوری برای توسعه ظرفیت‌های تولید و کنترل آلاینده‌های معدنی به بهره‌برداری می‌رساند.