اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 245438

تاریخ: 1403/03/01

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 245438

تاریخ: 1403/03/01

کپی نشانی خبر

شرکت ذوب آهن اصفهان، پیشران توسعه راه آهن سراسری و مترو و صنعت ساختمان کشور است

be16135f-6b7d-4fa3-919f-a9209a0da8d2

نشست خبری مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان با اصحاب رسانه در یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل ریلی کشور، صنایع، تجهیزات و خدمات وابسته روز شنبه ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳برگزار شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت ذوب آهن اصفهان؛ مهدی کوهی در نشست خبری خود که با حضور اهالی رسانه‌ در محل غرفه شرکت ذوب آهن اصفهان در یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل ریلی، صنایع، تجهیزات و خدمات وابسته برگزار شد، بیان کرد: شرکت ذوب آهن اصفهان به دنبال تولید محصولات خاص همچون انواع ریل‌ها و بال‌پهن‌ها، هم‌اکنون پیشران توسعه راه‌آهن سراسری، متروی کلان‌شهرها و صنعتی‌سازی ساختمان در کشور شناخته می‌شود.

وی با بیان اینکه تا به امروز بیش از ۱۸۰ هزار تن انواع ریل را تولید کرده‌ایم و در اختیار راه‌آهن سراسری و متروی کلان‌شهرها قرار داده‌ایم، افزود: در سال گذشته، خط متروی تجریش پرند با استفاده از ریل ذوب آهن اصفهان به بهره‌برداری رسید. همچنین راه‌آهن‌های همدان سنندج، میانه تبریز و مراغه ارومیه با استفاده از این محصول استراتژیک به بهره‌برداری رسیدند و در نیمه نخست سال جاری نیز دو راه‌آهن رشت انزلی و میانه اردبیل با استفاده از این محصول استراتژیک به بهره‌برداری خواهند رسید.

مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان در ادامه به اخذ گواهی ساخت محصول ریل توسط این شرکت عظیم فولادی به عنوان تنها تولیدکننده آن در داخل کشور اشاره کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین پروژه‌هایی که در این حوزه با شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور در دست اقدام داریم، راه‌آهن شهرکرد مبارکه به طول ۹۰ کیلومتر است که به زودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد. همچنین سال گذشته پروژه کریدور شرق (چابهار خاش زاهدان مشهد) به طول یک هزار و ۷۰۰ کیلومتر را با پیمانکاری قرارگاه خاتم آغاز کردیم که هم‌اکنون این پروژه از پیشرفت ۵۰ درصدی برخوردار است و امیدواریم راه‌آهن چابهار خاش زاهدان تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسد.

کوهی عنوان کرد: محصول ریل در سالن نورد ۶۵۰  شرکت ذوب آهن اصفهان تولید می‌شود و به هر میزان که راه‌آهن سراسری و متروی کلان‌شهرها به ما سفارش دهند، این محصول استراتژیک را تولید خواهیم کرد. این در حالی است که علاوه بر ریل، محصول تیرآهن نیز در این سالن تولید شده و حتی حاضریم که ظرفیت تولید تیرآهن را به منظور تامین ۱۰۰ درصدی نیاز داخل به محصول ریل اختصاص دهیم.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

ایران کانماین؛ پیوند ظرفیت‌های معدنی با فناوری و سرمایه‌گذاری

نمایشگاه ایران کانماین را فرصتی برای معرفی توانمندی‌های بخش معدن، توسعه ارتباط میان فعالان این حوزه و آشنایی با فناوری‌های نوین دانست و گفت: نمایشگاه‌های تخصصی زمانی می‌توانند به توسعه اقتصادی کمک کنند که از معرفی محصولات فراتر بروند و زمینه شکل‌گیری همکاری‌های تجاری و صنعتی را فراهم کنند.

ممیزی عملکرد HSE پیمانکاران فولاد سنگان؛ گامی در مسیر ارتقای ایمنی و بهبود مستمر عملیات

ممیزی و ارزیابی عملکرد HSE شرکت‌های تابع معاونت بهره‌برداری این شرکت، با هدف سنجش میزان انطباق عملکرد پیمانکاران با الزامات ایمنی، بهداشت و محیط زیست و شناسایی زمینه‌های بهبود در نظام مدیریت HSE، با حضور فاطمه پهلوانی، معاون توسعه سرمایه‌های انسانی و علی سبیانی، معاون بهره‌برداری فولاد سنگان، برگزار شد.

ورود به حوزه معدنکاری و افزایش نقش معدن در راهبرد توسعه فولاد سنگان

ورود فولاد سنگان به حوزه معدن کاری و انجام عملیات استخراج با ماشین‌آلات خود شرکت، گامی مهم در توسعه نقش این شرکت در زنجیره تأمین مواد اولیه و تقویت پیوند میان بخش معدن و صنعت فولاد است؛ رویکردی که می‌تواند با افزایش کنترل بر عملیات استخراج، بهبود مدیریت هزینه‌ها و ارتقای بهره‌وری تجهیزات، زمینه پایداری بیشتر تولید را فراهم کند و نشانه ای از عزم جدی این شرکت در توسعه و تکمیل فرآندهای تولید در زنجیره بالادست است.