اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 244918

تاریخ: 1403/02/30

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 244918

تاریخ: 1403/02/30

کپی نشانی خبر

امکان وکالتی کردن لحظه ای حساب مشتریان بانک توسعه صادرات ایران میسر شد

01

امکان وکالتی کردن لحظه¬ای حساب های بانک توسعه صادرات ایران برای ثبت‌ نام در سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی برقی فراهم شد.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران؛ همزمان با آغاز ثبت‌نام متقاضیان خودروهای وارداتی برقی، دارندگان حساب در بانک توسعه صادرات ایران، می‌توانند به‌صورت غیرحضوری حساب خود را وکالتی کرده و در این طرح شرکت کنند.
مشتریان این بانک برای وکالتی کردن غیرحضوری حساب‌ها لازم است با مراجعه به آدرس اینترنتی https://ebank.edbi.ir/advocacy ثبت نام و پس از احراز هویت از طریق پیامک ارسالی، از حساب‌هایی که امکان وکالتی شدن دارند مطلع شده و این خدمت را دریافت کنند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بازدید میدانی مدیرعامل بیمه ایران از مواکب و شعب خدمت‌رسان به سوگواران رهبر شهید

همزمان با برگزاری آئین باشکوه و تاریخی تشییع پیکر مطهر امام شهید و همزمان با حضور گسترده و پرشور مردم مؤمن، انقلابی و قدرشناس در این مراسم عظیم، دکتر علی جباری رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل بیمه ایران با حضور میدانی در موکب‌های برپا شده این شرکت و نیز شعب خدمت‌رسان؛ از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات به زائران و مراجعان قرار گرفت.

استقرار ماشین‌های خودپرداز سیار بانک سپه در مسیر مراسم وداع و تشییع قائد شهید امت

بانک سپه در راستای ارائه خدمات مطلوب به شرکت‌کنندگان در مراسم باشکوه وداع و تشییع قائد شهید امت در استان تهران؛ اقدام به استقرار و تجهیز سه دستگاه ماشین خودپرداز سیار در مسیرهای اصلی برگزاری مراسم کرد.