اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 243462

تاریخ: 1403/02/19

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 243462

تاریخ: 1403/02/19

کپی نشانی خبر

بیست هفتمین ویژه برنامه پویش دورهمی خانواده بزرگ ذوب آهن اصفهان برگزار شد

IMG_20240508_184837_144

بیست هفتمین ویژه برنامه پویش دورهمی (دستان پرتلاش) خانواده بزرگ ذوب آهن اصفهان به مناسبت هفته کار و کارگر با حضور 57 نفر از همکاران همراه با خانواده، به تعداد 220 نفر 18 اردیبهشت ماه در سالن فرهنگسرای امام رضا (ع) فولادشهر برگزار شد.

به گزار ش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت ذوب آهن اصفهان؛ دکتر حسن امان الهی مشاور خانواده و کارشناس صدا و سیما در این برنامه گفت: تلاشگران ذوب آهن اصفهان چرخ صنعت فولاد کشور را به گردش در می آورند و باعث رونق اقتصاد و صنعت می شوند .این صنعت مجموعه ای از سخت و دشوارترین کارها را در خود جای داده است ولذا شاهد تلاش ستودنی ذوب آهنی ها هستیم .  اعضای خانواده باید همیشه این ذهنیت را داشته باشند که شاغلین ذوب آهن با چه مشقتی امکانات خانواده را فراهم می کنند .

وی عشق ورزیدن اعضای خانواده به یکدیگر را باعث تحکیم روابط خانوادگی دانست و گفت : هرچه روابط اعضای خانواده با هم بهتر باشد این خانواده در مقابل مشکلات اجتماعی کمتر صدمه خواهند خورد.

دکتر حسن امان الهی با اشاره به اینکه یکی از مهم‎ترین نهادهای اجتماعی، خانواده است که تاثیرگذارترین نهاد محسوب می شود افزود: یکی از مهم‌ترین عناصری که یک فرد در محیط خانواده به آن احتیاج دارد، آرامش است که فرد می تواند مشکلات را در سایه آرامش خانواده حل کند و برای کسب روزی حلال دوباره آماده شود .

گفتگوی ما با تنی چند از همکاران حاضر  در این دورهمی در پی می آید:

میثم عشوری تعمیرکار پاتیل مدیریت نسوز با 13 سال سابقه گفت : این برنامه یکی از بهترین برنامه های بود که می توانست برای خانواده انجام می شود و باید گفت در شرایط کنونی پویش دورهمی می تواند باعث بهتر شدن حال اعضای خانواده گردد زیرا برنامه بسیار شاد و مفرحی در آن برگزار می شود.

طیبه طالبیان تکنسین اتاق عمل بیمارستان شهید مطهری ذوب آهن اصفهان با 20 سال سابقه گفت : پویش بسیار خوبی برای دور همی کارکنان و خانواده ها است و این برنامه ها برای همگان می تواند خاطره انگیز و جذاب باشد. در مجموع برنامه های متنوع و جالبی برای خانواده ها انجام شد که شایسته تقدیر است .

ابراهیم ادیبی شاغل در مدیریت حراست با اشاره به اینکه این برنامه یکی از بهترین برنامه هایی است که برای تلاشگران ذوب آهن انجام شده است، گفت : تدارک این برنامه برای تلاشگران شرکت آن هم 27 هفته متوالی کار بسیار سخت و دشوار است و باید از تمامی دست اندرکاران آن قدردانی شود زیرا لحظات بسیار خوبی را از ابتدا تا پایان مراسم برای تلاشگران و خانواده هایشان رقم زدند . وی افزود: با توجه به محیط سخت و خشن کاری در ذوب آهن اصفهان پویش دورهمی یک ایده جالب برای قدردانی از کارکنان شرکت است .

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مهر تأیید بر بلوغ نظام مدیریت ریسک در بزرگترین آروماتیک ایران / پتروشیمی نوری ممیزی ISO ۳۱۰۰۰:۲۰۱۸ را با موفقیت پشت سر گذاشت

شرکت پتروشیمی نوری ممیزی استاندارد بین‌المللی ISO 31000:2018 را با موفقیت پشت سر گذاشت و بار دیگر، اثربخشی نظام مدیریت ریسک خود را در انطباق با الزامات این استاندارد جهانی به اثبات رساند. این ممیزی توسط شرکت پایش و ارزیابی انطباق ایران انجام شد و نتایج آن، استقرار اثربخش نظام مدیریت ریسک در این شرکت را مورد تأیید قرار داد.

 مزیت رقابتی صنعت باید حفظ شود

مشاور وزیر صمت با اشاره به ضرورت حفظ مزیت‌های رقابتی صنایع گفت: صنایع در کشورهای مختلف بر اساس مزیت‌های موجود توسعه پیدا کرده‌اند؛ برای نموتنه فناوری و سرمایه از مزیت‌های مهم آمریکا و بازار بزرگ و مقیاس تولید از مزیت‌های اصلی چین است.