اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 243116

تاریخ: 1403/02/17

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 243116

تاریخ: 1403/02/17

کپی نشانی خبر

سکان شستان همچنان در دستان عباسی

n00164792-b

با پيگيري هاي انجام شده و طبق اخبار موثق تصميمي در خصوص تغيير در راس اين هلدينگ بزرگ گرفته نشده و داود عباسي همچنان سكاندار اين شرکت سرمایه گذاری نیروهای مسلح«شستان» مي باشد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری شستان؛ طي روزهاي گذشته برخي از كانال های خبری از تغيير مديرعامل هلدينگ شستان خبری را منتشر کرده بودند كه با پيگيري هاي انجام شده و طبق اخبار موثق تصميمي در خصوص تغيير در راس اين هلدينگ بزرگ گرفته نشده و داود عباسي همچنان سكاندار اين شرکت سرمایه گذاری نیروهای مسلح«شستان» مي باشد.

عملكرد داود عباسي در هلدينگ شستان طي اين مدت و مديريت مطلوب در شركت هاي زير مجموعه اين هلدينگ از جمله مدیریت مطلوب در مخازن سبز عسلویه و اقدامات مثبت در پتروشیمی بوشهر برای نجات این مگاپروژه را می توان از اقدامات مديريتي عباسي قلمداد كرد.

نگاه ويژه به پرسنل و خانواده كاركنان از ديگر اقدامات مثبت عباسي در هلدينگ شستان مي باشد.

عباسي بدون توجه به حاشيه هاي ايجاد شده همچنان با برنامه ريزي مطلوب براي موفقيت اين هلدينگ بزرگ در حال تلاش است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

دهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن کرمان در رفسنجان افتتاح شد؛ غیبت میدکو، پرسش بزرگ رویداد معدنی استاندهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن کرمان در رفسنجان افتتاح شد؛ غیبت میدکو، پرسش بزرگ رویداد معدنی استان  

وقتی بزرگان معدن ایران در رفسنجان گرد هم می‌آیند، جای خالی یکی از نام‌های شناخته‌ شده صنایع معدنی کشور بیش

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رونمایی از کتاب «معماری قدرت در زنجیره فولاد» در نمایشگاه کیمکس ۲۰۲۶

کتاب «معماری قدرت در زنجیره فولاد» از ظرفیت‌سازی تا ساختن قابلیت صنعتی نوشته بردیا امیرتیموری با واکاوی تجربه موفق توسعه صنعتی کره جنوبی و بررسی افول یکی از نام‌های تاریخی فولاد آمریکا، به دنبال پاسخ به یک پرسش راهبردی است: فولاد ایران چگونه می‌تواند از انباشت ظرفیت تولید عبور کند و به قدرتی پایدار و رقابت‌پذیر در صنعت جهان تبدیل شود؟

دهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن کرمان در رفسنجان افتتاح شد؛ غیبت میدکو، پرسش بزرگ رویداد معدنی استاندهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن کرمان در رفسنجان افتتاح شد؛ غیبت میدکو، پرسش بزرگ رویداد معدنی استان  

وقتی بزرگان معدن ایران در رفسنجان گرد هم می‌آیند، جای خالی یکی از نام‌های شناخته‌ شده صنایع معدنی کشور بیش از هر چیز به چشم می‌آید؛ میدکو چرا در این رویداد حضور ندارد؟

کرمان در مسیر تحول معدنی؛ از تدوین نقشه‌راه راهبردی تا احیاء معادن راکد

ستاندار کرمان در آیین افتتاح نمایشگاه کیمکس رفسنجان، از تدوین برنامه راهبردی تحول معدنی استان به‌ عنوان پایلوت کشوری، تسهیل سرمایه‌گذاری در معادن غیرفعال و استفاده از ظرفیت شورای‌عالی معادن برای رفع مشکلات مناطق معدنی خبر داد؛ تصمیماتی که می‌تواند مسیر تازه‌ای برای توسعه اقتصادی، رونق تولید و پاسخگویی به مطالبات مردم این مناطق ترسیم کند.

امضاء تفاهمنامه صادراتی تجهیز صنعت هزاره و پیشرو صنعت فراز  

 
در دهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن و صنایع معدنی کرمان در رفسنجان، تفاهمنامه همکاری با هدف توسعه صادرات تجهیزات معدنی بومی‌سازی‌ شده به بازارهای منطقه‌ای اعضاء شد؛ همکاری‌ که با تکیه بر توان مهندسی داخلی و حمایت شرکت ملی صنایع مس ایران، ظرفیت کاهش وابستگی به واردات و صرفه‌جویی ارزی میلیون‌یورویی را دنبال می‌کند.