اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 242149

تاریخ: 1403/02/11

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 242149

تاریخ: 1403/02/11

کپی نشانی خبر

خطوط منظم کشتیرانی به آفریقا فعال هستند

80919_940

معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: خطوط منظم کشتیرانی به شرق و شمال آفریقا در حال فعالیت مستمر هستند و ناوگان ملی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز همسو با سیاست‌های کلی کشور برای توسعه تجارت با کشور‌های آفریقایی، آماده توسعه خطوط و ناوگان حمل بار صادراتی به مقصد کشور‌های آفریقایی است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی سازمان کشتیرانی جمهوری اسلامی‌ ایران؛ امیر بیات که در حاشیه نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران(IRAN EXPO 2024) سخن می‌گفت با اشاره به برگزاری اجلاس توسعه تجارت با آفریقا همزمان با این نمایشگاه، تصریح کرد: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در راستای منویات مقام معظم رهبری و ابلاغیه توسعه دریا محور از یک سو و در راستای اهداف دولت سیزدهم از سوی دیگر، اقدامات وسیعی را در خصوص توسعه‌ تجارت با کشورهای آفریقایی صورت داده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون خطوط مستقیم و غیرمستقیم کشتیرانی به شرق، شمال و غرب آفریقا فعال ‌است، افزود: در شرق به ویژه کشورهای کنیا، تانزانیا و زنگبار خطوط مستقیم هم اکنون در حال خدمات رسانی به بازرگانان هستند؛ ضمن اینکه در شمال نیز به بنادر کشورهای لیبی، مراکش و الجزایر خطوط مستقیم فعال هستند در غرب آفریقا به سبب حجم کمتر بار از فیدرهای بین‌المللی برای رساندن بار استفاده می‌کنیم.

بیات خاطر نشان کرد: در کنار ایجاد این خطوط کشتیرانی، دفاتر منطقه‌ای کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز در کشورهای یادشده، راه‌اندازی شده‌اند که وظیفه آنها ضمن ارائه خدمات به شناورهای کشتیرانی توسعه ارتباطات تجاری بین کشورهای آفریقایی و جمهوری اسلامی ایران است.

معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی‌ ایران با دعوت از بازرگانان ایرانی برای بهره‌مندی از خدمات یاد شده، تصریح کرد: گروه کشتیرانی هم اکنون با ایجاد شبکه DOOR TO DOOR آمادگی دارد کالای صادراتی را با استفاده از حدود ۱۵۰۰ دستگاه انواع واگن و ۱۵۰ دستگاه کامیون کشنده خود، از محل تولید تا مقصد نهایی حمل کند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

سقف فردی تسهیلات نهضت ملی مسکن افزایش یافت

هیات‌عالی بانک مرکزی در هفتادویکمین جلسه با افزایش سقف تسهیلات طرح‌های حمایتی نهضت ملی مسکن به 850 میلیون تومان برای طرح‌های که زمین آن از سوی وزارت راه و شهرسازی تأمین شده است؛؛ موافقت کرد.

پیگیری اجرای الزامات مناسب‌سازی و دسترس‌پذیری فرودگاه‌های کشور برای افراد دارای معلولیت

معاون عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از پیگیری و اجرای الزامات قانونی مرتبط با مناسب‌سازی و دسترس‌پذیری فضاهای فرودگاهی برای افراد دارای معلولیت خبر داد و بر ضرورت فراهم‌سازی شرایط برابر برای بهره‌مندی این گروه از خدمات فرودگاهی تأکید کرد.

روایت کشتی توسکا به زودی منتشر می‌شود/ مهارت در کشتیرانی مهم‌ترین اصل است

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، این شرکت را مهارت‌محورترین بنگاه اقتصادی کشور دانست و گفت: دریانوردان ناوگان ملی کشتیرانی علاوه بر مهارت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قابل توجهی که در نظام آموزشی مرتبط در موسسه آموزشی کشتیرانی و سایر دانشکده‌های دریانوردی فرامی‌گیرند.