اخبار ویژه |
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 241358

تاریخ: 1403/02/04

کپی نشانی خبر
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 241358

تاریخ: 1403/02/04

کپی نشانی خبر

پیشرفت ۸۲ درصدی پروژه خط انتقال آب خلیج فارس به شهرستان اردکان به همت شرکت معدنی و صنعتی چادرملو

00011000262-1100x700

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، در بازدید از خط انتقال آب خلیج فارس به شهرستان اردکان اعلام کرد: بیش از ۵۷ درصد خط انتقال آب لوله‌گذاری شده است و با توجه به خرید لوله و سایر تجهیزات مورد نیاز، ما شاهد پیشرفت ۸۲ درصدی خط انتقال آب به شهرستان اردکان هستیم.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛ این خط انتقال آب به طول ۳۳ کیلومتر از مجتمع صنعتی چادرملو اجرا شده و برای احداث آن بیش از ۳۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شده است.

مهندس ابوالحسینی در پایان اظهار داشت: امیدواریم بزودی این خط انتقال آب، که می‌تواند بیش از ۳۰۰ لیتر در ثانیه آب را به شهرستان اردکان منتقل کند، به اتمام برسد و ما شاهد آبرسانی به این شهرستان از مسیر خط انتقال آب باشیم.

این بازدید با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد، فرماندار شهرستان اردکان، مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان، مدیران حوزه انرژی و خطوط انتقال آب شرکت چادرملو و جمعی از مسئولان شهرستان اردکان برگزار شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ