اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 240480

تاریخ: 1403/01/29

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 240480

تاریخ: 1403/01/29

کپی نشانی خبر

آغاز رسمی بهره‌برداری از ۴۰ دستگاه اتوبوس برقی ایران‌ خودرو دیزل در شهر کرج

1804603_480

امروز سه شنبه بیست و هشتم فروردین ماه، آیین افتتاح جایگاه شارژ خودرو‌های برقی و بهره‌برداری از ۴۰ دستگاه اتوبوس برقی ایران خودرو دیزل با حضور وزیر کشور در شهر کرج برگزار شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی گروه خودروسازی ایران خودرو؛ در این مراسم وزیر کشور ضمن بازدید از اتوبوس‌های برقی ایران خودرو دیزل گفت: اتوبوس‌های برقی نقطه تحولی در حمل و نقل درون شهری است.

احمد وحیدی با تاکید بر ضرورت توسعه این دستاورد بیان کرد: سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها با اختصاص یارانه، برای دستیابی به این هدف به شهرداری کرج کمک کرد تا بتواند این کار ارزشمند را انجام دهد که در مرحله اول ۴۰ دستگاه اتوبوس برقی و با ظرفیت هر کدام ۴۰ مسافر وارد شهر کرج شد.

وی در خصوص تاکسی‌های برقی عنوان کرد: استفاده از تاکسی‌های برقی در کرج نیز در دستور کار قرار دارد که در صورت اخذ تاییدیه از شورای عالی ترافیک، این تاکسی‌ها وارد ناوگان حمل و نقل عمومی کرج می‌شوند.

مهرداد کیانی، شهردار شهر کرج نیز در حاشیه این مراسم اظهار کرد: این پروژه به همت مجموعه مدیریت شهری کرج و کمک هزار میلیارد تومانی دولت اجرایی شده است.

وی افزود: کرج این فرصت را داشته که اولین شهر برخوردار از نعمت اتوبوس‌های برقی دوستدار محیط زیست باشد و با دستور وزیر محترم کشور، از فردا صبح اتوبوس‌های برقی به صورت رایگان به شهروندان کرج خدمات‌رسانی خواهند کرد.

مهدی بالو، نایب رییس هیات مدیره و معاون مهندسی شرکت ایران خودرو دیزل نیز در حاشیه این مراسم اظهار کرد: ایران خودرو دیزل به‌عنوان بزرگ‌ترین خودروساز تجاری کشور همواره در تامین ناوگان حمل و نقل عمومی کشور پیشرو بوده و حالا در استفاده از انرژی پاک و تولید انبوه اتوبوس‌های برقی نیز پیشگام است.

وی خاطرنشان کرد: اتوبوس برقی ایران خودرو دیزل از فناوری روز دنیا برخوردار است و قدرتمندترین اتوبوس برقی موجود در کشور به‌حساب می‌آید که از بالاترین ظرفیت باتری در میان نمونه‌های موجود در کشور بهره می‌برد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

۶۵ هزار تومان نرخ ثابت فروش اسلب «هرمز» به «فولاد» نیست

فولاد هرمزگان در واکنش به برداشت‌های شکل‌گرفته از اطلاعیه قرارداد فروش اسلب به فولاد مبارکه، تأکید کرد رقم ۶۵ هزار تومان صرفاً مبنای برآورد ارزش معامله در زمان افشاست و نرخ فروش محصول، هر ماه براساس میانگین موزون قیمت اسلب این شرکت در بورس کالا تعیین می‌شود.

مهر تأیید بر بلوغ نظام مدیریت ریسک در بزرگترین آروماتیک ایران / پتروشیمی نوری ممیزی ISO ۳۱۰۰۰:۲۰۱۸ را با موفقیت پشت سر گذاشت

شرکت پتروشیمی نوری ممیزی استاندارد بین‌المللی ISO 31000:2018 را با موفقیت پشت سر گذاشت و بار دیگر، اثربخشی نظام مدیریت ریسک خود را در انطباق با الزامات این استاندارد جهانی به اثبات رساند. این ممیزی توسط شرکت پایش و ارزیابی انطباق ایران انجام شد و نتایج آن، استقرار اثربخش نظام مدیریت ریسک در این شرکت را مورد تأیید قرار داد.