اخبار ویژه |
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 239036

تاریخ: 1403/01/08

کپی نشانی خبر
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 239036

تاریخ: 1403/01/08

کپی نشانی خبر

بیماران مبتلا به اس ام ای از مزایای صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج بهره مند هستند

ccc888hhhxx

مدیر کل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیماران مبتلا به اس ام ای از مزایای بیماری های خاص و صندوق صعب العلاج بهره مند هستند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی سازمان بیمه سلامت؛ محمد اسماعیل کاملی در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر سازمان بیمه سلامت چه خدماتی به بیماران SMA ارایه می دهد گفت: با تشکیل صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج، بیماران مبتلا به اس ام ای درصورتی که اطلاعات بیمار در سامانه بیماری های نادر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (RDA) ثبت شده باشد، از مزایای صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج بهره مند می گردند. 

مدیر کل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران افزود: در خصوص پوشش دارویی این بیماران بعد از معرفی بیمار به منظور دریافت دارو از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت به سازمان بیمه سلامت فارغ از نوع بیمه پایه، با مراجعه بیمار به داروخانه های منتخب از مزایای صندوق بهره مند می گردند .

وی تصریح کرد: بیماران مبتلا به هر سه تیپ بیماری SMA TYPE1, SMA TYPE2, SMA TYPE3 از مزایای صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج در خصوص خدماتی از جمله آزمایش، پرتوپزشکی، توانبخشی، خدمت پزشک، ویزیت و دارو (بر اساس ضوابط ابلاغی) بهره مند می شوند.

کاملی تاکید کرد: نکته قابل توجه این است که بیماران منتسب به نشان بیماری SMA می توانند با رعایت ضوابطی از مساعدت های موردی تبصره ذیل ماده 9 اساسنامه صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج با ارائه مدارک و مستندات به ادارات کل استانی، پس از طرح و بررسی و در صورت تایید در کمیته های مربوطه برای خدمات خارج از ضوابط ابلاغی بهره مند گردند.

 لذا هرگونه تغییر آتی در نحوه پوشش مبتنی بر ضوابط ابلاغی از مبادی ذیصلاح خواهد بود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

ابهام در توقف مسیر فروش نفت ایران به چین؛ سرنوشت ۸۴ میلیون بشکه و ارز حاصل از آن چه شد؟

در حالی اجرای یک قرارداد دو ساله برای انتقال و فروش نفت ایران از مخازن پوششی در چین متوقف شده است که بر اساس مستندات مطرح‌ شده، از مجموع ۸۴میلیون بشکه محموله تحویلی در فاصله آبان تا اسفند ۱۴۰۴، حدود ۷۰میلیون بشکه معادل ۸۳درصد کل محموله‌ها، تسویه شده و ارز حاصل از فروش آن به کشور بازگشته است؛ موضوعی که اکنون پرسش‌های جدی درباره چرایی توقف این مسیر، تبعات احتمالی آن و نقش تصمیم‌گیران ایجاد کرده است.

نظام ارتباطی یکپارچه با سامانه‌های ارتباطی داخلی به وجود می‌آیند

احمد یحیایی‌ایله‌ای استاد ارتباطات و روابط عمومی در آیین رونمایی از سامانه‌های ارتباطی فولاد غدیر نی‌ریز ضمن تبریک روز خبرنگار به فعالان این عرصه اعلام کرد: امروزه در دنیای ارتباطات، اکوسیستم سامانه‌های ارتباطی وجود دارند که تاثیرات قابل توجهی بر روند فعالیت‌های هر سازمانی دارند و همه چیز را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

بازدهی آیفکس از ابتدای سال به 61 درصد رسید

بازارهای فرابورس ایران در هفته منتهی به ۲۳مرداد ماه ۱۴۰۵ هفته‌ای صعودی را پشت سر گذاشتند و شاخص‌کل فرابورس با رشد ۴.۷ درصدی، در پایان هفته به سطح ۴۵ هزار و ۹۲۹ واحد رسید.