اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 235216

تاریخ: 1402/12/07

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 235216

تاریخ: 1402/12/07

کپی نشانی خبر

با حضور مدیرعامل؛ جلسه بررسی‌ برنامه‌ های بانک برای اسفند سال جاری و نوروز 1403

23

جلسه بررسی‌ برنامه‌ های بانک برای اسفند سال جاری و نوروز 1403، با حضور بهزاد شیری مدیرعامل، رئیس و عضو هیات مدیره، معاونان مدیرعامل، مدیران امور و روسای ادارات کل ستادی عصر امروز دوشنبه هفتم اسفند ماه سال جاری برگزار شد.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران؛ در این نشست فرهاد بهمنی عضو هیات مدیره، حیدر پوررهنما سرپرست معاونت مالی و سرمایه گذاری، حسین محمدی سرپرست معاونت اعتباری و بین الملل، حسین ملک معاون توسعه سرمایه انسانی و پشتیبانی، داود قزلباش مدیر امور شعب استانها و بازاریابی و محمدرضا حسنلو رئیس اداره کل برنامه ریزی ، کنترل برنامه ها و پایش عملکرد واحدها به ترتیب موضوعات خود در حوزه فناوری، مالی، اعتباری، سرمایه انسانی و پشتیبانی، امور اجرایی استان‌ها و شعب و برنامه‌های عملیاتی و اهداف کمی را مطرح و تبیین کردند.
در پایان این نشست، مدیرعامل بانک پس از جمعبندی مباحث و گزارشات مطروحه به ارائه رهنمود پرداخت.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رونمایی بیمه دی از «درگاه ثبت ایده ویژه نخبگان ایثارگر» در سامانه دی‌نو

بیمه دی با هدف بهره‌مندی از توانمندی‌ها و ایده‌های نوآورانه نخبگان، از درگاه اختصاصی ثبت ایده ویژه جامعه ایثارگری در سامانه «دی‌نو» رونمایی کرد، اقدامی که بستر مناسبی را برای توسعه کسب‌وکار و خلق ارزش افزوده در این شرکت فراهم می‌سازد

«وام آسان» بیمه کوثر؛ تسهیلاتی بر اساس ارزش بازخرید بیمه‌های عمر و سرمایه‌گذاری

بیمه کوثر با معرفی طرح «وام آسان»، امکان دریافت تسهیلات بر مبنای ارزش بازخرید بیمه‌نامه‌های عمر و سرمایه‌گذاری را فراهم کرده است؛ طرحی که با هدف تأمین نقدینگی مورد نیاز بیمه‌گذاران و بدون به خطر انداختن آینده مالی خانواده ارائه شده است.