اخبار ویژه |
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 235143

تاریخ: 1402/12/03

کپی نشانی خبر
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 235143

تاریخ: 1402/12/03

کپی نشانی خبر

اهدای تندیس سمینار کاهش آلودگی هوا به پتروشیمی امیرکبیر

اهدای تندیس سمینار کاهش آلودگی هوا به پتروشیمی امیرکبیر,)ôôôÿ

در نخستین سمینار و نمایشگاه فناوری های نوین در حوزه پیشگیری و کاهش آلودگی هوا، که به همت سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و سازمان حفاظت محیط زیست استان خوزستان برگزار گردید، شرکت پتروشیمی امیرکبیر با اجرای اقدامات و پروژه‌های بهبود در راستای کاهش آلودگی هوا موفق به دریافت تندیس و لوح تقدیر این رویداد شد.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل پتروشیمی امیرکبیر؛ رئیس محیط زیست این شرکت با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه محیط زیست گفت: با همت مهندسین ایرانی و تلاش های بی وقفه در جهت بهسازی فرایند پالایش خوراک در پتروشیمی امیرکبیر، حجم قابل توجهی از آلاینده های هوا در این مجتمع کاهش یافته است. 

آناهید صدریان با تاکید بر رسالت امیرکبیر در تولید محصولات با کیفیت با رعایت مسائل زیست محیطی افزود: در سال جاری، نرخ آلایندگی این کارخانه نسبت به سنوات گذشته کاهش چشمگیری داشته است که این روند مثبت در ادامه نیز تداوم خواهد داشت. 

وی با بیان اقدامات ویژه اداره HSE امیرکبیر خاطرنشان کرد: کسب تندیس ویژه این سمینار با دریافت مستندات دقیق از فعالیت های صورت گرفته و داوری آنها توسط سازمان حفاظت از محیط زیست کشورصدرت پذیرفته است. 

وی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به اجرای قانون هوای پاک و بهره مندی از دانش و فناوری های نوین گفت: با یاری خداوند متعال و در آینده ای نزدیک، اخبار خوشی در خصوص حراست از مواهب طبیعی و حفاظت از اقلیم بندر زیبای ماهشهر توسط شرکت پتروشیمی امیرکبیر منتشر خواهد شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

کاهش ۲.۶درصدی تولید کنسانتره مس در نیمه نخست ۲۰۲۶

گروه مطالعات بین‌المللی مس جدیدترین داده‌های عرضه و تقاضای جهانی مس را در بولتن آگوست ۲۰۲۶ منتشر کرد. داده‌های اولیه نشان می‌دهد که تولید معادن مس جهان در نیمه نخست ۲۰۲۶ حدود ۱.۱درصد کاهش یافته است.

دشمنان در جنگ اقتصادی نیز شکست خواهند خورد/ متوسط توقف کالا در گمرکات از ۱۰ ماه به ۸ روز کاهش یافت

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکید بر اینکه دشمنان ایران در تلاش‌های گذشته خود برای ایجاد اختلال در اقتصاد کشور شکست خورده‌اند، گفت: دولت از مدت‌ها قبل برای شرایط جدید آماده بود و همانطور که مردم، نیروهای نظامی، دولتمردان و میدان دیپلماسی در جنگ نظامی در کنار یکدیگر ایستادند؛ در جنگ اقتصادی نیز با همین انسجام از کشور دفاع خواهند کرد.

از خالی‌خوانی ۹۰۰ میلیون دلاری تا ردپای یک حفره در شریان بازگشت پول نفت

پرونده «خالی‌خوانی» ۹۰۰ میلیون دلاری در بانک اقتصاد نوین، با ورود سازمان بازرسی و دادستانی به پرونده تراستی‌ها، اهمیتی فراتر از یک ابهام بانکی پیدا کرده است؛ پرسش اصلی این است که چگونه «اعلام وصول» پول نفت می‌توانسته از «وجود واقعی» آن جلو بزند و چرا مسئولین بانک حاضر به شفاف سازی و پاسخگویی نیستند؟

جهان فولاد سیرجان «واحد نمونه صنعتی سبز کشور» شد

طی مراسمی که با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور، و سیدمحمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت در سالن همایش‌های بین‌المللی سازمان محیط زیست برگزار شد؛ لوح و ‌تندیس واحد نمونه صنعتی سبز کشور به شرکت جهان فولاد سیرجان اهداء شد.