اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 234562

تاریخ: 1402/12/01

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 234562

تاریخ: 1402/12/01

کپی نشانی خبر

حذف کاغذ از بیمه‌های تکمیلی در بخش دارو؛ از امروز

139604211309412511379974

قائم مقام بیمه مرکزی اعلام کرد: از امروز تمامی شرکت‌های بیمه تکمیلی مکلف شدند امکان پرداخت غیرحضوری هزینه‌های درمان در بخش دارو را فراهم کنند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بیمه مرکزی؛ مجید مشعلچی در مورد حذف کاغذ از بیمه‌های تکمیلی در بخش دارو گفت: از امروز فرایند حذف کاغذ از نسخه پیچی دارو در سازمان‌های بیمه گر پایه و تکمیلی آغاز می‌شود.

بر این اساس مبلغی که بیمه شدگان بیمه‌های تکمیلی سراسر کشور در مراجعه به داروخانه‌های طرف قرارداد با سازمان‌های بیمه گر پایه پرداخت می‌کنند در صورتی که اطلاعات آن به هاب درمان بیمه مرکزی برسد، ظرف مدت مشخصی به آنها پرداخت میشود.

به گفته قائم مقام بیمه مرکزی، این موضوع مربوط به داروخانه‌هایی است که طرف قرارداد با بیمه تکمیلی بیمه گذار نیستند چرا که در صورتی که داروخانه طرف قرارداد با بیمه تکمیلی باشد اساسا نیازی نیست که فرد هزینه‌ای بپردازد و سازمان‌های بیمه، هزینه را به داروخانه پرداخت میکنند. یعنی بیمه گذار صرفا اندازه سهم بیمار را پرداخت میکند و داروخانه حق ندارد وجهی از بیمه شده دریافت کند.

مشعلچی افزود: شیوه اجرایی حذف نسخه به این صورت است که باید پس از مراجعه فرد به داروخانه و تحویل نسخه، پیامکی دریافت کند که در آن سهم بیمه‌های تکمیلی مشخص شده است و اگر اطلاعات پیامک با مبلغی که فرد به داروخانه پرداخت کرده مغایر باشد، افراد می‌توانند از طریق لینکی که همراه پیامک ارسال می‌شود اسناد و مدارک خود را بارگذاری کنند تا شرکت‌های بیمه به آن رسیدگی کنند.

وی اضافه کرد:، چون این فرایند در ابتدای مسیر است ممکن است این پیامک چند روزی طول بکشد، اما هدف ما این است که در آینده در همان لحظه‌ای که بیمه گذار صورتحساب خود را دریافت میکند، اگر بیمه شدگان در مدت چند روز پیامکی برای هزینه بیمه تکمیلی دریافت نکنند به این معنی است که اطلاعات آنها به بیمه‌های تکمیلی نرسیده و باید از مسیر کاغذی روند دریافت هزینه را دنبال کنند.

قائم مقام بیمه مرکزی در مورد زمان پرداخت هزینه گفت: اگر مسیر جریان اطلاعات ارسال شده از بیمه‌های پایه و سامانه دیتاس وزارت بهداشت با مشکل همراه نشود و اطلاعات با تگ بیمه تکمیلی به بیمه مرکزی ارسال شود، در مدت 72 ساعت مبلغ به حساب افراد واریز خواهد شد.

مشعلچی در پایان تصریح کرد: با توجه به اینکه در ابتدای راه هستیم هنوز مشکلاتی وجود دارد و به همین دلیل مسیر کاغذی به صورت کامل مسدود نشده و اگر مشکلی برای بیمه شدگان بوجود آید می‌توانند به همراه نسخه‌های کاغذی به مراکز بیمه مراجعه و مشکل را حل کنند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

سرپرست معاونت فنی بیمه‌های اشخاص بیمه دی منصوب شد

با صدور حکمی از سوی مدیرعامل شرکت بیمه دی، عبدالرضا عباسپور به عنوان سرپرست معاونت فنی بیمه‌های اشخاص این شرکت منصوب شد. وی پیش از این مسئولیت‌های کلانی را در حوزه بهداشت و درمان ایثارگران بر عهده داشته است.

قرارداد بزرگ بیمه البرز با شهرداری تهران؛ پوشش یکپارچه برای پایتخت/مدیریت ریسک شهرداری تهران را یکپارچه کرد

در گامی تازه برای توسعه بازار و تقویت جایگاه بیمه البرز در حوزه بیمه‌های سازمانی، این شرکت موفق به انعقاد قرارداد جامع یک‌ساله با شهرداری تهران شد؛ قراردادی که دامنه آن ارائه پکیج کامل خدمات بیمه‌ای در حوزه اشخاص و اموال را برای شهرداری تهران، تمامی مناطق ۲۲گانه و سازمان‌های زیرمجموعه آن در برمی‌گیرد.

بانک مسکن، پیشتاز تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ تاکید بر حرکت در مسیر سیاست‌های دولت در بخش مسکن با استفاده از روش‌های نوین تامین مالی

مدیرعامل بانک مسکن در نشست تخصصی نظام تأمین مالی صنعت ساختمان؛ نقش دولت، بانک‌ها و تعاون با تشریح ظرفیت‌ها و عملکرد این بانک در تأمین مالی بخش مسکن گفت: بانک مسکن تاکنون به‌ تنهایی ۵۲درصد سهم تأمین مالی نهضت ملی مسکن در شبکه بانکی را بر عهده داشته و قرارداد تامین مالی بیش از ۳۹۲هزار واحد مسکونی در این بانک امضاء شده است.

دستاورد تازه بیمه البرز در توسعه بازار؛ انعقاد قرارداد جامع خدمات بیمه‌ای با شهرداری تهران

بیمه البرز در راستای راهبردهای توسعه بازار و مدیریت هوشمندانه ریسک، موفق به انعقاد قرارداد جامع یک ساله ارائه خدمات بیمه ای در قالب پکیج کامل اشخاص و اموال با شهرداری تهران، کلیه مناطق 22گانه و سازمان‌های زیرمجموعه آن شد.