اخبار ویژه |
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 233982

تاریخ: 1402/11/26

کپی نشانی خبر
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 233982

تاریخ: 1402/11/26

کپی نشانی خبر

آغاز دومین جشنواره ایده تا محصول صنعت ارتباطات همراه اول

170935969

جشنواره «ایده تا محصول صنعت ارتباطات» با حمایت ویژه همراه اول و با رویکرد نوآوری باز به‌صورت سالانه در سطح ملی برگزار می‌شود.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار ایران؛ مأموریت اصلی این جشنواره کمک به شکل‌گیری و تقویت زیست بوم نوآوری در صنعت ICT کشور بوده و در این مسیر با استفاده از ظرفیت‌ شرکت های فعال و توانمند این حوزه در جهت رفع نیازهای فناورانه این زیست‌ بوم حرکت می‌کند.

طرح‌های برگزیده این جشنواره مشمول جوایز نقدی و سرمایه‌گذاری تا سقف ۷۰ میلیارد تومان و جوایز غیرنقدی نظیر امکان همکاری با بزرگترین شرکت‌های صنعت ارتباطات، تضمین خرید، راهبری صنعتی و تخصصی خواهند شد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال طرح تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ به نشانی https://mci.ir/web/rd/idea-to-product مراجعه کنند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آغاز همکاری ۴ هزار میلیارد تومانی مخابرات و بانک مسکن برای توسعه زیرساخت‌های دیجیتال

شرکت مخابرات ایران و بانک مسکن با امضای تفاهم‌نامه‌ای مشترک، همکاری راهبردی خود را در حوزه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، فناوری اطلاعات و بانکداری دیجیتال آغاز کردند. بر اساس این تفاهم‌نامه، دو مجموعه طی دو سال آینده پروژه‌هایی به ارزش حدود ۴ هزار میلیارد تومان را در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات اجرا خواهند کرد.