اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 232202

تاریخ: 1402/11/15

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 232202

تاریخ: 1402/11/15

کپی نشانی خبر

درخشش بیمه سینا در گردهمایی چهره‌های نامی اقتصاد

download

پنجمین اجلاس سراسری چهره های نامی صنعت، معدن و اقتصاد با تقدیر از مدیرعامل شرکت بیمه سینا همراه شد.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی شرکت بیمه سینا؛ در پنجمین اجلاس سراسری چهره‌های نامی صنعت، معدن و اقتصاد که با هدف تجلیل از مدیران شایسته و برندآفرین در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد؛ با حضور علیرضا احمدیان دبیر شورای مشورتی فراکسیون اصناف و اشتغال مجلس شورای اسلامی و رنجبر معاون اتاق اصناف، از «عبدالله سلطانی ثانی» مدیرعامل و نایب‌رئیس هیأت مدیره شرکت بیمه سینا به عنوان چهره نامی اقتصاد تجلیل شد و فرهاد فرخی معاون سرمایه انسانی و پشتیبانی بیمه سینا تندیس و لوح تقدیر اجلاس را به نمایندگی از مدیرعامل دریافت کرد.

گفتنی است، در اجلاس پنجم که طیف وسیعی از مدیران ارشد بنگاه‌های صاحب نام اقتصادی و صنعتی کشور گرد هم آمده بودند، در خصوص موانع و راهکارهای تقویت بخش خصوصی در اقتصاد کشور و نحوه تعامل هر چه بیشتر فعالان بخش خصوصی با یکدیگر تبادل نظر شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رشد ۶۳ درصدی پرداخت تسهیلات بانک کشاورزی / تزریق بیش از ۱۴۶ همت به بخش‌های مولد

بانک کشاورزی در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ با پرداخت بالغ بر یک میلیون و ۴۶۰ هزار و ۹۵۴ میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان واجد شرایط به ویژه فعالان بخش کشاورزی و صنایع وابسته، رشد ۶۳ درصدی را نسبت به مقطع مشابه سال گذشته به ثبت رساند.

امضای آیین‌نامه اجرایی همکاری «بیمه دی» و «انجمن سینمای جوانان ایران»؛ گامی در حمایت از جامعه سینمایی

آیین‌نامه نهایی و اجرایی همکاری مشترک میان شرکت بیمه دی و انجمن سینمای جوانان ایران با حضور مدیران ارشد دو مجموعه امضا و تبادل شد؛ توافقی که با هدف ارائه خدمات بیمه‌ای متمایز و پوشش ریسک‌های تخصصی اهالی هنر وارد فاز عملیاتی گردید.

تفاهم‌نامه بانک ملی ایران و کمیته امداد امضا شد / گام تازه برای اشتغال و توانمندسازی مددجویان کمیته امداد توسط بانک ملی ایران

مدیرعامل بانک ملی ایران در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری این بانک با صندوق تضمین اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره)، بر آمادگی بانک برای تأمین مالی ایجاد و توسعه مشاغل و کسب‌وکارهای خانگی مددجویان تأکید کرد.