اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 231515

تاریخ: 1402/11/10

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 231515

تاریخ: 1402/11/10

کپی نشانی خبر

خروج شرکت لوله‌سازی اهواز از زیان عملیاتی با انعقاد قراردادهایی به ارزش 6 همت در دوران مدیریت جدید

e153cca9-ce1d-4641-b0f9-e72fe5f12cea

اهتمام هلدینگ صباانرژی در جذب پروژه تامین لوله برای صنایع نفت، گاز و آب، منجر به خروج شرکت لوله‌سازی اهواز از زیان‌دهی شده که در دهه‌های گذشته بی‌سابقه بوده است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری؛ شرکت لوله‌سازی اهواز که پیش از این، با زیان انباشته 800 میلیارد تومانی مواجه بود، در سال جاری با برنامه‌ریزی و پیگیری مدیرعامل و مدیران ارشد هلدینگ صباانرژی و مدیریت لوله‌سازی اهواز، قراردادهای تامین لوله صنعتی به ارزش بیش از 6 هزار میلیارد تومان امضا کرد.

مجموع قراردادهای شرکت لوله‌سازی اهواز به بیش از 6 همت می‌رسد که در فرایند اجرای آن‌ها، 483 هزار متر لوله در ابعاد 16 تا 64 اینچ تولید و در اختیار صاحبان صنایع نفت، گاز و آب قرار می‌گیرد.

قراداد تامین 125 هزار متر لوله 42 اینچی به ارزش 3.8 همت با شرکت ملی مناطق نفتخیر جنوب و قرارداد تامین 72 هزار متر لوله 30 اینچی با شرکت حفاری شمال به ارزش 1.3 همت از جمله مهترین پروژه‌های لوله‌سازی اهواز است.

 پیش‌بینی می‌شود پروژه‌هایی که در شرکت لوله‌سازی اهواز بر اساس این قراردادهای کاری در حال انجام است، 2 هزار میلیارد تومان سود برای این شرکت محقق خواهد کرد.

فهرست مهمترین قراردادهای لوله‌سازی اهواز در سال 1402 به شرح ذیل است:

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

اعلام اسامی برندگان دوازدهمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

دوازدهمین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز دوازدهم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.

کریمی: ابزارهای نوین تأمین مالی جایگزین نگاه تسهیلات‌محور شود

در ادامه سفر استانی مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره بانک دی به خطه آذربایجان شرقی، نشست مشترک مدیران این بانک با هیأت‌رئیسه و جمعی از فعالان اقتصادی، تجار و تولیدکنندگان در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز برگزار شد؛ نشستی که در آن بر توسعه ابزارهای نوین تأمین مالی (SCF) و هم‌افزایی میان بانک دی و بخش خصوصی تأکید شد.

به‌روز رسانی سامانه های بانك ملت و قطعی موقت خدمات غیرحضوری از ساعت 23 پنج شنبه 16 مهرماه

در راستای اجرای به‌روز رسانی های فنی با هدف افزایش کیفیت سرویس های بانکی، خدمات غیرحضوری بانک ملت، از ساعت 23:00 روز پنج شنبه 16‏‏‏‏‏‏‏/07‏‏‏‏‏‏‏/1405 تا حداکثر 8 بامداد روز جمعه 17‏‏‏/07‏‏‏/1405 موقتاً غیرفعال خواهد بود.