اخبار ویژه |
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 230262

تاریخ: 1402/11/02

کپی نشانی خبر
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 230262

تاریخ: 1402/11/02

کپی نشانی خبر

برگزاری اختتامیه نخستین هکاتون 5G همراه اول با تقدیر از تیم‌های برتر

1705937833122-VY9L

اختتامیه نخستین هکاتون 5G همراه اول با موضوع چالش پیاده‌سازی ماژول NEF توسط مرکز تحقیق‌وتوسعه اپراتور اول تلفن همراه کشور برگزار شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران؛ اختتامیه نخستین هکاتون 5G همراه اول عصر امروز دوشنبه 2 بهمن1402 در ساختمان مرکز تحقیق و توسعه همراه اول برگزار شد.

این هکاتون در تاریخ 10 الی 13 دی سال جاری توسط مرکز تحقیق و توسعه همراه اول و با حمایت ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، بنیاد ملی نخبگان و آکادمی همراه اول برگزار شد و در جریان آن، شرکت کنندگان به حل چالش پرداختند.

* انتظار حل چالش را نداشتیم
در این رویداد اختتامیه نیز وحید شاه منصوری، رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول از خروجی‌ هکاتون ابزار خرسندی و اظهار کرد: با توجه به سطح فنی مسئله، انتظار حل چالش توسط شرکت کنندگان هکاتون را نداشتیم اما این مهم در این رویداد انجام شد. 

وی ابزار امیدواری کرد که در هکاتون های بعدی و با تخصصی تر شدن چالش ها و حضور شرکت های دانش بنیان اکوسیستم ICT کشور، سطح کیفی و کمی رویداد ارتقاء یابد. 

هدف از هکاتون اول که تشکیل اجتماعی نخبگانی با محوریت حل یک چالش فنی بود، محقق شد و در حال حاضر، شرکت کنندگان این هکاتون امکان حضور و همکاری در آزمایشگاه باز 5G همراه اول را دارند. 

گفتنی است هدف همراه اول از راه اندازی آزمایشگاه باز 5G و IoT، ایجاد بستری برای جذب نخبگان و توسعه اکوسیستم تخصصی 5G و IoT در کشور است که با رویدادهای نوآورانه و هکاتون ها گام به گام به تحقق آن نزدیک تر می شویم.

* آزمایشگاه 5G همراه اول در مسیر تبدیل به یکی از قطب‌های اصلی توسعه فناوری نسل پنجم
آزاد روانشید، مدیر آزمایشگاه 5G همراه اول نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور نخبگان متخصص در این رویداد، به بیان کلی ابعاد فنی مسئله پرداخت و اذعان کرد: خروجی این هکاتون ورای تصور همراه اول بود. 

وی گفت: با ادامه روند این هکاتون ها، آزمایشگاه مذکور تبدیل به یکی از قطب های اصلی توسعه تکنولوژی 5G تبدیل خواهد شد.

* تقدیر بنیاد ملی نخبگان از همراه اول و تأکید بر حفظ نخبگان
در اختتامیه امروز که با هدف تقدیر و تجلیل از دو تیم حائز رتبه برتر با اهدای «مبلغ یک میلیارد ریال» برگزار شد، آرش امینی، نماینده بنیاد ملی نخبگان نیز ضمن تشکر از مرکز تحقیق و توسعه همراه اول برای برگزاری رویدادهایی به این شکل، عنوان کرد که تاکید بنیاد ملی نخبگان بر جذب حداکثری دانشجویان و افراد توانمند است و مجموعه های توانمندی چون همراه اول باید بر حفظ و جذب نخبگان ممارست ورزند.

لازم به ذکر است، هکاتون دوم با موضوع «پیاده سازی پلتفرم شارژ همگرا در شبکه ‏‎5G‎» برگزار خواهد شد و ثبت نام در آن تا تاریخ 30 بهمن 1402 از طریق نشانی rd.mci.ir میسر است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آکادمی مخابرات ایران، حلقه اتصال دانش تخصصی، صنعت و تربیت نیروی انسانی آینده

محمد پناهی رئیس آکادمی مخابرات ایران از توسعه آموزش‌های تخصصی، توانمندسازی پیمانکاران، انتقال تجربه‌های فنی و تقویت پیوند میان دانشگاه و صنعت به‌عنوان محورهای اصلی مأموریت جدید این آکادمی خبر داد.

تا ۳۰ مهر پرداخت کنید، جریمه بخشیده می شود

شرکت مخابرات ایران با اجرای جشنواره بخشودگی جرایم دیرکرد پرداخت صورتحساب، فرصتی برای مشتریان تجاری و سازمانی فراهم کرده است که با پرداخت بدهی خود تا پایان روز ۳۰ مهر ۱۴۰۵، از بخشودگی جرایم دیرکرد بهره‌مند شوند.

حمایت نهادهای ملی و استانی از نمایشگاه آی‌تی‌کانکت مشهد

نمایشگاه آی‌تی‌کانکت مشهد با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، از ۱۴ تا ۱۷ آبان‌ ماه ۱۴۰۵ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی مشهد برگزار می‌شود.