اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 229685

تاریخ: 1402/10/25

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 229685

تاریخ: 1402/10/25

کپی نشانی خبر

حضور مدیرعامل بیمه کوثر در خراسان جنوبی

d8add8b6d988d8b1-d985d8afdb8cd8b1d8b9d8a7d985d984-d8a8db8cd985d987-daa9d988d8abd8b1-d8afd8b1-d8aed8b1d8a7d8b3d8a7d986-d8acd986d988d8a8_65a50704b2ed7

دکتر آقادادی به همراه برخی از معاونین و مدیران ستادی بیمه کوثر به منظور بازدید و رصد عملکرد سرپرستی و نمایندگان خراسان جنوبی بیمه کوثر در این استان حضور یافت.

 به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بیمه کوثر؛ دکتر آقادادی و هیئت همراه در این بازدید با همکاران و شبکه فروش استان دیدار و در جریان امور مربوط به سرپرستی و نمایندگان قرار گرفت.

دکتر آقادادی ضمن اشاره به اهداف و افق‌های بیمه کوثر بر ارتقای کیفیت ارائه خدمات به مشتریان تاکید و سطح مناسب فروش شرکت را ناشی از اتخاذ ترکیب مناسب فروش و مدیریت ریسک عنوان کرد و افزود: بیمه کوثر با سرمایه انسانی متخصص و متعهد توانسته است با حفظ انسجام شبکه فروش به رشد و بالندگی رسیده و شرکت را در رسیدن به اهداف عالی خود نزدیک کند.

در پایان این دیدار دوستانه از فعالیت‌ها و اقدامات همکاران قدردانی و مدیرعامل بیمه کوثر شنونده دغدغه‌ها و مشکلات آن‌ها بود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

جنگ خاموش علیه شبکه بانکی؛ شلیک به اعتماد مردم

حملات سایبری اخیر به شبکه بانکی با هدف سرقت دارایی مردم نبود؛ بلکه با هدف ایجاد اختلال در خدمات، تضعیف اعتماد عمومی و جنگ روانی علیه اقتصاد کشور انجام شد، اما با تلاش متخصصان و همراهی مردم، امنیت حساب‌ها حفظ شد.

جهش عملیاتی بیمه البرز در بیمه زندگی و سرمایه گذاری پروژه محور با اتکا به نقش راهبردی شبکه فروش

نشست تخصصی و راهبردی مدیرعامل بیمه البرز با کارکنان شعبه و شبکه فروش این شرکت در استان گیلان با هدف پایش شاخص های عملکردی شعبه رشت، تبیین استراتژی های کارآمد توسعه بازار و ارزیابی بازخورد عملیاتی طرح های بیمه ای برگزار شد.