اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 229432

تاریخ: 1402/09/20

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 229432

تاریخ: 1402/09/20

کپی نشانی خبر

میهن در مسیر شکوفایی

46e583e8-06a0-4b73-b2cc-5e7d40d513d9

از رشد ۲۲۶ درصد حق بیمه تولیدی در ۹ ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ خبر داد.علیرضا ضیائی پور با اشاره به تحقق ۹۶ درصدی بودجه سال ۱۴۰۲ تا ابتدای آذر سال جاری با نسبت خسارت ۳۷ درصدی گفت: از ابتدای سال جاری ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت پرداخت شده است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بیمه میهن ؛ معاون فنی بیمه میهن از رشد ۲۲۶ درصد حق بیمه تولیدی در ۹ ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ خبر داد.

علیرضا ضیائی پور با اشاره به تحقق ۹۶ درصدی بودجه سال ۱۴۰۲ تا ابتدای آذر سال جاری با نسبت خسارت ۳۷ درصدی گفت: از ابتدای سال جاری ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت پرداخت شده است.

ضیائی پور در خصوص اصلاح ترکیب پرتفوی شرکت افزود: امسال علاوه بر صدور ۴ فقره بیمه نامه انرژی برای دکل ‌های حفاری در همه رشته‌های بیمه شاهد رشد پرتفوی بودیم که سهم بیمه های مهندسی ۹ درصد، باربری، کشتی و هواپیما ۳.۵ درصد، آتش سوزی ۶.۷ درصد، مسئولیت۴.۸ درصد، عمر و حوادث ۳۰.۳۷ درصد از پرتفوی شرکت است که از میانگین سهم رشته در بازار بیمه کشور بیشتر است.

ضیائی پور در ادامه تاکید کرد: بیمه میهن با هدف تسهیل و بهبود کیفیت دریافت خدمات به بیمه شدگان، توسعه مراکز طرف قرار داد را در دستور کار قرار داده و همچنین با هدف ارتقا و بروزرسانی دانش فنی و تخصصی همکاران در شعب سراسر کشور، چند دوره نظری و کارگاه‌های آموزشی برگزارشده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

نماینده مجلس: بانک کشاورزی به پشتوانه‌ای محکم و مؤثر برای تولید و امنیت غذایی تبدیل شده است

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به رشد شاخص‌های عملکردی بانک کشاورزی در حمایت از حوزه امنیت غذایی گفت: این بانک در سال‌های اخیر با بهره‌گیری از ابزارهای نوین مالی، نقش مؤثری در تأمین مالی واحدهای تولیدی کشاورزی و صنایع غذایی ایفا کرده و تداوم این مسیر، مستلزم همراهی بیشتر دولت و مجلس در تقویت سرمایه بانک است.

بیمه دی و خانه صنعت در آزمون تبدیل «همکاری» به «اثرگذاری»

در اقتصادی که صنعتگران با مجموعه‌ای از ریسک‌های مالی، عملیاتی، اعتباری و تجاری دست‌وپنجه نرم می‌کنند، بیمه دیگر صرفاً یک ابزار جبران خسارت نیست؛ بلکه بخشی از زیرساخت تداوم تولید و مدیریت ریسک بنگاه‌ها به شمار می‌رود.

صندوق «نور»؛ فرصت سرمایه‌گذاری ۵ هزار میلیارد تومانی در برق خورشیدی

پوریا خالدیان مدیر پذیرش بورس تهران در گفت‌وگو با مدیریت ارتباطات بورس تهران از نزدیک شدن به زمان پذیره‌نویسی بزرگ‌ترین صندوق سرمایه‌گذاری پروژه کشور در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر با نماد «نور» خبر داد.