اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 227577

تاریخ: 1402/10/05

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 227577

تاریخ: 1402/10/05

کپی نشانی خبر

تولید برق پایدار در متنوع ترین نیروگاه گازی کشور

2acfaa9c-9cab-40a8-9075-2580b824a405-450x300

در نه ماهه ابتدای سال 1402، نیروگاه ری نزدیک به دو میلیارد کیلو وات ساعت تولید انرژی داشته است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی نیروگاه ری؛ حمید بادرستانی مدیرعامل نیروگاه ری اظهار داشت: در نه ماهه ابتدای سال ۱۴۰۲، تولید بیش از یک میلیارد و نهصد و پنجاه میلیون کیلو وات ساعت انرژی در این نیروگاه را شاهد بودیم. ضمن این که از این میزان تولید حدود یک میلیارد و ۹۴۰ میلیون کیلو وات ساعت به صورت خالص در اختیار شبکه سراسری برق کشور قرار گرفته است.
بادرستانی با اشاره به این نکته که بازدید و تعمیرات واحدهای این نیروگاه با تولید انرژی همزمان در حال انجام است، افزود؛ نیروگاه ری با استفاده از توان متخصصین پرتلاش و جهادگر خود توانسته است با وجود تعمیرات ۵ واحد بطور همزمان، از مابقی ظرفیت خود برای تولید انرژی بطور مطلوبی استفاده نماید. ایشان با اشاره به این موضوع که تعمیرات پیشگیرانه و پایش مداوم واحدهای تولید انرژی بصورت دقیق و با جدیت در حال انجام می باشد، حفظ و تقویت سطح آمادگی واحدهای تولیدی این نیروگاه را برای تابستان آینده یکی از مهمترین برنامه های نیروگاه عنوان نمودند. بادرستانی اعلام کرد: تا پایان سال تمامی واحدهای تولید انرژی این نیروگاه مورد بازدید و تعمیرات قرار خواهند گرفت، ضمن اینکه برنامه نصب سه واحد جدید و افزایش ظرفیت این نیروگاه در حال اجرا می باشد. نیروگاه ری در حال حاضر با دارا بودن ۲۱ واحد گازی مولد برق با ظرفیت های متنوع و مجموع توان نامی تولید ۷۵۴ مگاوات در خدمت شبکه سراسری برق کشور می باشد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

هت‌تریک ناکامی در پارس جنوبی/وقتی «پتروپارس» به جای گاز؛ «بحران» تولید می‌کند

در عملیات اسیدکاری یکی از چاه‌های پارس جنوبی که توسط شرکت پتروپارس انجام شد؛ لوله مغزی سیار (Coiled Tubing) در عملیات حفاری چاه‌های درون میدانی فاز یک پارس‌جنوبی گیر کرده و پس از گذشت ۲۰روز هنوز موفق به انجام عملیات آزادسازی نشده است.

دعوت به همکاری و فراخوان جذب نیروی انسانی در هلدینگ سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران

هلدینگ سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران (سهامی عام) به منظور تأمین بخشی از نیروی انسانی موردنیاز خویش، در نظر دارد از میان دانش‌آموختگان واجد شرایط مرد، از طریق برگزاری آزمون علمی، ارزیابی و مصاحبه تخصصی و سنجش سلامت (طب کار)، در چارچوب مقررات قانون کار و تأمین اجتماعی، اقدام به جذب و استخدام نیرو کند.

چهار خبر خوب نمایشگاه تهران همزمان با ایران آگروفود

همزمان با آماده سازی محل دائمی نمایشگاه های بین المللی ایران برای میزبانی از سی و سومین نمایشگاه بین المللی ایران آگروفود، شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ایران مجموعه ای از اقدامات عمرانی، زیرساختی و خدماتی را با هدف ارتقای کیفیت برگزاری رویدادها، بهبود خدمات به مشارکت کنندگان و بازدیدکنندگان و توسعه ظرفیت های نمایشگاهی به اجرا رسانده است.