اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 226625

تاریخ: 1402/10/04

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 226625

تاریخ: 1402/10/04

کپی نشانی خبر

افزایش مالیات برای طلا نداریم

طلا

سازمان امور مالیاتی در پاسخ به برخی شایعات و ابهامات در خصوص مالیات طلا اعلام کرد: هیچ مالیات جدید یا افزایش نرخی در حوزه مالیات ستانی از صنف طلا وضع نشده و همچنین اصل طلا و جواهر و پلاتین به کار رفته در مصنوعات ساخته شده از فلزات مزبور معاف از مالیات بر ارزش افزوده است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی سازمان امور مالیاتی؛ در روزهای اخیر سازمان امور مالیاتی، مشاغل چهارگانه را ملزم به صدور صورت‌های مالی در سامانه مودیان کرد.

در پی این اقدام برخی شایعات در فضای مجازی مطرح شد مبنی بر اینکه مالیات ۲۵ درصدی در بخش طلا و جواهرات وضع شده است.

در این زمینه روابط عمومی سازمان امور مالیاتی به ایسنا اعلام کرد: هیچ مالیات جدید یا افزایش نرخی در حوزه مالیات ستانی از صنف طلا وضع نشده و اخذ مالیات ۲۵ درصد از طلا کذب است.

طبق اعلام این سازمان، اصل طلا و جواهر و پلاتین به کار رفته در مصنوعات ساخته شده از فلزات مزبور معاف از مالیات بر ارزش افزوده است و تنها اجرت ساخت و سود فروشنده که سهم کوچکی از مبلغ پرداختی بابت خرید می باشد مشمول ارزش افزوده است

همچنین مالیات جدیدی بر خریدار طلا وضع نشده بلکه اصل طلا هم از مالیات بر ارزش افزوده معاف شده و از نظر سازمان مالیاتی ثبت کد ملی خریدار هنگام خرید طلا الزامی نیست.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

ارایه خدمات خسارت سیار بیمه دانا به هموطنان

همزمان با برگزاری آیین بدرقه، وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب، شرکت بیمه دانا با هدف تسهیل خدمات‌رسانی به هموطنان و زائران، خودروهای خسارت سیار خود را در شهرها و مسیرهای منتهی به محل برگزاری مراسم مستقر می‌کند.

پیام مدیرعامل بیمه دانا به مناسبت آیین وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی

ایران اسلامی امروز در سوگ رهبر شهید انقلاب اسلامی،امام خامنه‌ای (قدس‌الله نفسه الزکیه)، عزادار شخصیتی است که عمر خویش را در مسیر عزت، استقلال، دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی و خدمت به ملت ایران سپری کرد و یاد و راه او برای همیشه ماندگار خواهد بود.

بازدید میدانی مدیرعامل بیمه ایران از مواکب و شعب خدمت‌رسان به سوگواران رهبر شهید

همزمان با برگزاری آئین باشکوه و تاریخی تشییع پیکر مطهر امام شهید و همزمان با حضور گسترده و پرشور مردم مؤمن، انقلابی و قدرشناس در این مراسم عظیم، دکتر علی جباری رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل بیمه ایران با حضور میدانی در موکب‌های برپا شده این شرکت و نیز شعب خدمت‌رسان؛ از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات به زائران و مراجعان قرار گرفت.