اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 226189

تاریخ: 1402/09/30

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 226189

تاریخ: 1402/09/30

کپی نشانی خبر

پتروشیمی گلستان، بزرگ‌ترین پروژه عمرانی این استان خواهد شد

990860a8-f628-45bb-a6cd-38acdf6a7813

وزیر نفت گفت: با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۷۰۰ میلیون یورویی (معادل ۳۵ هزار میلیارد تومان) در طرح آمونیاک و اوره پتروشیمی گلستان، این پروژه هلدینگ خلیج فارس به بزرگ‌ترین پروژه عمرانی این استان تبدیل می‌شود.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس؛ مهندس جواد اوجی ظهر امروز در حاشیه آیین ازسرگیری عملیات اجرایی طرح آمونیاک و اوره گلستان با اشاره به بلاتکلیفی نزدیک به ۱۸ساله این طرح، گفت: با پیگیری نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی، استانداری گلستان و شرکت ملی صنایع پتروشیمی و همچنین تلاش شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس بعنوان سهامدار عمده و اصلی پروژه، قرار است تا سه سال و نیم آینده بالغ بر ۶۷۰ هزار تن آمونیاک و یک میلیون و ۱۰۰ هزارتن اوره در این استان تولید شود.

وی با بیان اینکه با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۷۰۰ میلیون یورویی (معادل ۳۵ هزار میلیارد تومان) در پتروشیمی گلستان این طرح به بزرگ‌ترین پروژه عمرانی این استان تبدیل می‌شود، افزود: احداث خط لوله انتقال گاز (خوراک) این پروژه نیز به‌زودی آغاز خواهد شد و وجود خط آهن در نزدیکی آن یکی از فرصت‌های مطلوب برای این طرح به‌شمار می‌آید.

وزیر نفت اظهار داشت: با اجرای این پروژه برای هزار و پانصد تا دو هزار‌‌ نفر بصورت مستقیم و برای بیش از هشت هزار نفر بصورت غیرمستقیم اشتغالزایی در استان گلستان ایجاد می‌شود و بر اساس برنامه‌های کنونی عمده تجهیزات این طرح از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی تأمین خواهد شد.

وی گفت: همان‌طور که پیش از این گفتم با بسیج عمومی مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت، میدان نفتی «هیرکان» و میدان گازی «قزل‌تپه» کشف شده است، به‌زودی با تکمیل عملیات اکتشافی در میدان احتمالاً گازی «زیار» خبرهای خوشی به مردم گلستان خواهیم داد.

گفتنی است، هلدینگ خلیج فارس با در اختیار داشتن ۶۰.۴ درصد از سهام شرکت صنایع پتروشیمی گلستان، سهامدار اصلی طرح پتروشیمی گلستان است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مبین انرژی خلیج فارس با وجود آسیب‌های جنگی، ۳.۲ همت سود خالص محقق کرد

شرکت مبین انرژی خلیج فارس با وجود آسیب‌های ناشی از حملات فروردین‌ماه و محدودیت‌های ایجادشده در ظرفیت تولید، موفق شد در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵، درآمد عملیاتی خود را ۹.۵ درصد افزایش داده و ۳.۲ همت سود خالص محقق کند.

«شتبریز» در آستانه عرضه اولیه؛ فروش ۲۸همتی و سود خالص ۶.۲همتی در نیمه نخست ۱۴۰۵

مدیرعامل پتروشیمی تبریز از عرضه اولیه سهام این شرکت با نماد «شتبریز» در روز چهارشنبه ۶ آبان‌ ماه ۱۴۰۵ خبر داد؛ همزمان معاون مالی و اقتصادی شرکت از ثبت ۲۸هزار میلیارد تومان فروش محصولات و تحقق بیش از ۶هزار میلیارد تومان سود خالص در شش‌ ماهه نخست سالجاری خبر داد.

تولید روزانه ۲ هزار تن در نفت سپاهان؛ تداوم تولید حداکثری و عرضه مستقیم با نرخ مصوب

شرکت نفت سپاهان در ادامه روند رو به رشد تولید، در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ با ثبت میانگین تولید روزانه ۲۰۰۰ تن انواع محصولات پایه و نهایی، جایگاه خود را به‌عنوان پرچم‌دار تولید در میان رقبا تثبیت کرد. این عملکرد در حالی رقم خورد که شرکت در همین دوره با ثبت چهار رکورد تاریخی بی‌سابقه، فصل جدیدی در کارنامه عملکرد خود گشود و نام خود را به‌عنوان یکی از قدرتمندترین بازیگران صنعت فرآورده‌های نفتی منطقه مستحکم کرد.