اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 225898

تاریخ: 1402/09/28

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 225898

تاریخ: 1402/09/28

کپی نشانی خبر

جوایز بیمه دی برای یلدایی ها

ImageHandler (1)

بیمه دی به عنوان حامی مالی ویژه برنامه یلدای شبکه سوم سیما به قید قرعه جوایزی به بینندگان این ویژه برنامه اهدا می کند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بیمه دی ؛ ویژه برنامه یلدای شبکه سوم سیما با عنوان «یلدا» از سه شنبه شب و به مدت 3 شب به صورت زنده روی آنتن می رود. این برنامه با اجرای یوسف تیموری و ایمان قیاسی و با حضور مهمانان مختلف روزهای سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه به روی آنتن می رود.

ویژه برنامه یلدا روزهای سه شنبه و چهارشنبه از ساعت 19:30 الی 23:15 و روز پنجشنبه همزمان با شب یلدا از ساعت 19 الی 24 مهمان خانه های ایرانیان خواهد بود.

بیمه دی به عنوان حامی مالی این ویژه برنامه به 10 نفر از بینندگانی که در روزهای سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه اقدام به نصب اپلیکشن «دی‌دار» کنند به قید قرعه و در پایان این برنامه جوایزی اهدا می کند.

شما نیز می توانید در روزهای سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه با مراجعه به وب سایت بیمه دی به نشانی https://www.dayins.com و یا شماره گیری *1671# اقدام به نصب اپلیکیشن «دی‌دار» کرده و شانس خود را برای برنده شدن این جایزه امتحان کنید.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت برگزار شد

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت با انتخاب هادی اخلاقی فیض آثار، محمدعلی رستگار سرخه، سیدمهدی حسینی دولت‌آبادی، امیرحسین داوودیان و مجتبی دهقاندار به مدت 2 سال به‌عنوان اعضای جدید هیات‌مدیره این بانک برگزار شد.