اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 225663

تاریخ: 1402/09/27

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 225663

تاریخ: 1402/09/27

کپی نشانی خبر

بازديد بيش از ۲۵۰ نفر از نيروگاه برق ری در یک روز

eab01e83-57ea-45ae-9c8c-7079197935a8

پرتعدادترین بازدید طرح اردوی راهیان پیشرفت در نیروگاه برق ری رقم خورد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومي نيروگاه ری؛ بازديد بیش از ۲۵۰ نفر، دانش آموزان ممتاز مقطع متوسطه مدرسه شاهد طی یک روز  محقق شد.

موحدی پور گفت: نيروگاههاي حرارتي بيش از 95 درصد برق مورد نياز مردم را تامين مي كنند و  نيروگاه ری بعنوان متنوع ترین نيروگاه گازی كشور نقش مهمي را در تامين برق مورد نياز مردم و شبكه سراسري برق كشور ايفا مي كند.

وی افزود نيروگاههاي كشور بصورت مستمر و شبانه روزي در مدار توليد هستند و به همين دليل توليد پايدار اين انرژي حياتي داراي چالشها و سختي هاي زيادي است كه با تلاش مديران و كاركنان اين نيروگاهها شاهد رفع اين چاشها و خدمت رساني به مردم و صنايع كشورمان هستيم. 

مدير روابط عمومي نيروگاه ری در ادامه گفت: آشنايي و آگاهي مردم از فرآيند توليد برق و اطلاع از چالشها و سختي هاي توليد اين انرژي از رسالت ها و رويكردهاي مجموعه روابط عمومي نيروگاه ری است و به همين منظور سعي نموده ايم زمينه بازديد از اين نيروگاه  را براي مراكز علمي، آموزشی و سازمانها فراهم آوريم.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

جوانان نخبه گره‌گشای مسائل کشورند؛ با اتحاد از شرایط سخت عبور می‌کنیم

پزشکیان رئیس‌جمهور با تأکید بر نقش‌آفرینی جوانان نخبه در حل مسائل کشور گفت: اگر جوانان اراده کنند و با تکیه بر علم، دانش و توانمندی‌های تخصصی خود به میدان بیایند، هیچ مشکلی در کشور وجود ندارد که نتوان آن را حل کرد؛ با اتحاد و انسجام نیز خواهیم توانست از شرایط سخت کنونی با سربلندی عبور کنیم.

آغاز عملیات اجرایی پنجمین نیروگاه خورشیدی چادرملو

آیین کلنگ‌زنی و آغاز عملیات اجرایی پنجمین نیروگاه خورشیدی چادرملو با ظرفیت ۱۰۰ مگاوات با حضور دکتر محمدرضا بابایی استاندار یزد، مسئولان استان و فرید دهقانی مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو برگزار شد.

نیروگاه خورشیدی 100 مگاواتی چادرملو برق 50 هزار خانوار را تامین می‌کند

مدیرعامل چادرملو از آغاز عملیات اجرایی فاز دوم نیروگاه خورشیدی خضرآباد با ظرفیت ۱۰۰ مگاوات و سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیون دلاری خبر داد؛ نیروگاهی که می‌تواند برق مورد نیاز نزدیک به ۵۰ هزار خانوار را تأمین کند.