اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 224807

تاریخ: 1402/09/21

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 224807

تاریخ: 1402/09/21

کپی نشانی خبر

۳ دستگاه اتوبوس جدید وارد شرکت سنگ آهن مرکزی ایران شد

enews_EToolsFile_photo_2023-12-12_09-51-09-ac2e9da4-ffa9-408b-ac02-5e9d373cb7e9

در راستای ارتقا سطح رفاه کارگران، ۳ دستگاه اتوبوس جدید وارد ناوگان حمل و نقل کارگران شرکت سنگ آهن مرکزی ایران شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از مرکز اطلاع رسانی شرکت سنگ آهن مرکزی ایران؛ مجتبی حمیدیان، مدیرعامل شرکت، صبح امروز با حضور در جمع کارگران از ورود سه دستگاه اتوبوس جدید رونمایی کرد.

حمیدیان با تاکید بر لزوم ارتقا سطح رفاهیات در حوزه کارگری گفت: یکی از مشکلات جدی کارگران در سال های گذشته، فرسودگی ناوگان حمل و نقل بود که نوسازی این ناوگان در دستور کار ما قرار گرفت و چند ماه پیش دو دستگاه اتوبوس شهری خریداری شد.

وی افزود: با استقبال خوب کارگران از این اتوبوس ها که هم پله کمتر و هم فضای بیشتری دارد قرار بر این شد که سه دستگاه اتوبوس دیگر نیز خریداری و به ناوگان اضافه شود.

حمیدیان با بیان اینکه امروز این سه دستگاه اتوبوس جدید نیز وارد ناوگان حمل و نقل کارگران شد اضافه کرد: هم اکنون این ۵ دستگاه اتوبوس شهری به صورت سه شیفت در خدمت کارگران شرکت قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: شرکت سنگ آهن مرکزی ایران برای جا به جایی کارگران نیاز به ۲۷ تا ۳۰ دستگاه اتوبوس دارد که در حال حاضر ۱۹ اتوبوس نوسازی و به روز شده و مابقی اتوبوس های قدیمی طبق برنامه از رده خارج و اتوبوس های جدید جایگزین می شود.

به گفته مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران این ۵ دستگاه اتوبوس جدید با مبلغی حدود ۴۰ میلیارد تومان خریداری شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

جوانان نخبه گره‌گشای مسائل کشورند؛ با اتحاد از شرایط سخت عبور می‌کنیم

پزشکیان رئیس‌جمهور با تأکید بر نقش‌آفرینی جوانان نخبه در حل مسائل کشور گفت: اگر جوانان اراده کنند و با تکیه بر علم، دانش و توانمندی‌های تخصصی خود به میدان بیایند، هیچ مشکلی در کشور وجود ندارد که نتوان آن را حل کرد؛ با اتحاد و انسجام نیز خواهیم توانست از شرایط سخت کنونی با سربلندی عبور کنیم.

«راهی شو»؛ پل عبور نخبگان از دانشگاه به صنعت و بازار/ هدف «راهی شو» تبدیل ایده‌های جوانان به محصول و کسب‌وکار است

دهقان رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با تشریح رویکرد این بنیاد در حمایت از نخبگان و ایده‌های دانشجویی گفت: در سال گذشته حدود ۲۷۰ ایده و طرح دانشجویی پس از عبور از مرحله ایده‌پردازی به قرارداد و همکاری با شرکت‌های بنیاد مستضعفان رسید و زمینه ورود این طرح‌ها به فضای کسب‌وکار فراهم شد.

تقدیر سردار فتحیان جانشین فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان از اقدام جهادی صنایع شیمیایی ایران در حمایت از نیازمندان

به مناسبت گرامی داشت هفته دفاع مقدس و در راستای مسئولیت های اجتماعی، ۶۰۰بسته معیشتی با حضور سردار علی فتحیان جانشین فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج) و جمعی از مسئولان استان و مدیران صنایع شیمیایی ایران به نیازمندان اهدا گردید.