اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 224251

تاریخ: 1402/09/18

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 224251

تاریخ: 1402/09/18

کپی نشانی خبر

«ارمغان» یلدایی بانک رفاه کارگران

1107_1

مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی و پذیرندگان پایانه‌های فروشگاهی (POS) و درگاه‌های پرداخت اینترنتی (IPG) بانک رفاه کارگران می‌توانند با استفاده از ظرفیت خریدهای شب یلدا از امتیازات، جوایز و پاداش‌های ارزشمند طرح «ارمغان» این بانک، بهره‌مند شوند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران ؛ این طرح در دو بخش “برگزاری جشنواره” به صورت ماهیانه (اعطای جایزه معادل مبلغ خرید از یک سو به مستمری‌بگیران برنده تا سقف بیست میلیون ریال و از سوی دیگر به پذیرنده پایانه فروشگاهی یا درگاه اینترنتی مربوطه تا سقف پانصد میلیون ریال ) و “پاداش وفاداری” به صورت فصلی (اعطای تسهیلات ارزان‌قیمت، کمک هزینه رفاهی و کمک هزینه بیمه) برگزار می‌شود و تمامی مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی که حساب حقوق آنها نزد بانک رفاه کارگران باشد و تمامی پذیرندگان حقیقی و حقوقی پایانه‌های فروشگاهی (POS) و درگاه‌های پرداخت اینترنتی (IPG) این بانک که پایانه‌های منصوب آنها متصل به حساب جاری یا کوتاه‌مدت باشد، جامعه هدف آن را تشکیل می‌دهند.

مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی و پذیرندگان پایانه‌های فروشگاهی (POS) و درگاه‌های پرداخت اینترنتی (IPG) بانک رفاه کارگران می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر از این طرح و بهره‌مندی از مزایای آن به شعب بانک رفاه کارگران در سراسر کشور مراجعه و یا با مرکز ارتباط با مشتریان این بانک به شماره ۸۵۲۵ -۰۲۱ تماس حاصل کنند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت برگزار شد

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت با انتخاب هادی اخلاقی فیض آثار، محمدعلی رستگار سرخه، سیدمهدی حسینی دولت‌آبادی، امیرحسین داوودیان و مجتبی دهقاندار به مدت 2 سال به‌عنوان اعضای جدید هیات‌مدیره این بانک برگزار شد.