اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 224020

تاریخ: 1402/09/15

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 224020

تاریخ: 1402/09/15

کپی نشانی خبر

تقدیر رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) از مدیرعامل بانک مسکن

article (5)

سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) با اهدای لوحی از اقدامات بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به نیازمندان و مددجویان قدردانی کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن – هیبنا ؛ در این تقدیرنامه از مدیرعامل بانک مسکن و تلاش کارکنان این بانک برای پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به نیازمندان و مددجویان مورد حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) تقدیر شد.

بر این اساس، یکی از اهداف اصلی و حائز اهمیت پرداخت این تسهیلات، یاری رساندن به اقشار آسیب پذیر جامعه و مرتفع کردن بخشی از مشکلات آن‌ها بر اساس شاخص‌هایی همچون 3 دهک پایین درآمدی، زنان سرپرست خانوار، سالمندان و … است.

بانک مسکن از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه، 9 هزار و 706 فقره تسهیلات ودیعه مسکن به مبلغ 4 هزار و 834 میلیارد ریال به مددجویان کمیته امداد پرداخت کرده است.

همچنین 2 هزار و 763 فقره تسهیلات ودیعه مسکن به ارزش یک هزار و 911 میلیارد ریال نیز در سال جاری به مددجویان سازمان بهزیستی کشور پرداخت شده است.

طی سال 1401 نیز بانک مسکن در مجموع 25 هزار و 425 فقره تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی، خرید، ساخت و ودیعه مسکن به مبلغ 19 هزار و 708 میلیارد ریال به معرفی شدگانِ کمیته امداد و سازمان بهزیستی اعطا کرده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

کوهی: بانک مسکن برای اولین بار ضمانت انتشار صکوک مرابحه کوچک و کوتاه‌مدت را بر عهده گرفت

معاون مدیرعامل بانک مسکن در امور اعتباری از تأمین مالی شرکت سرمایه‌گذاری مسکن پردیس از طریق انتشار اوراق صکوک مرابحه کوچک و کوتاه‌مدت خبر داد و این اقدام را گامی مؤثر در بهره‌گیری از ابزارهای نوین بازار سرمایه و متنوع‌سازی روش‌های تأمین مالی بخش مسکن دانست.