اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 222861

تاریخ: 1402/09/08

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 222861

تاریخ: 1402/09/08

کپی نشانی خبر

آخرین روز نمایشگاه متافو با حضور مدیرعامل بورس کالا در غرفه فولاد خوزستان همراه شد

photo_2023-11-29_07-25-02

در چهارمین روز از بیستمین نمایشگاه بین‌المللی متالوژی (ایران متافو) سید‌جواد جهرمی مدیرعامل بورس کالای ایران، از غرفه شرکت فولاد خوزستان بازدید کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌عمومی شرکت فولاد خوزستان؛ در این دیدار مهران عباس‌زاده مدیرعامل گروه توسعه فراگیر فولاد خوزستان، با تشریح پروژه‌‌ها و اقدامات توسعه‌ای فولاد خوزستان، از مهم ترین چالش‌های صنعت فولاد و تاثیر محدودیت‌های انرژی بر تولید و به تبع آن درآمد صنایع فولادی گفت.

جهرمی مدیرعامل بورس کالای ایران سرمایه‌گذاری فولاد خوزستان را نشانه‌ی بالندگی دانست و اظهار داشت: صنعت فولاد در آینده نزدیک، چالش‌های زیرساختی را پشت سر می‌گذارد. این صنعت پیشران اقتصاد کلان کشور بوده و در رشد و توسعه نقش کلیدی را ایفا می‌کند.

گفتنی است، شرکت فولاد خوزستان با عرضه بیش از ۲۵ درصد شمش فولاد در بورس کالا، بزرگ ترین تامین‌کننده شمش فولاد مورد نیاز نوردکاران داخلی است.

نمایشگاه بین‌المللی متالورژی از سوم آذرماه ۱۴۰۲ به مدت چهار روز با حضور ۴۶۰ شرکت داخلی، ۷۰ شرکت دانش‌بنیان و ۸۸ شرکت خارجی، با هدف بهره‌مندی از توان و ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان با محوریت فولاد، صنایع معدنی، فلزات غیرآهنی، مس، آلومینیوم، روی، ریخته‌گری، قالب‌سازی، ماشین‌کاری، آهنگری، نسوزها، گروه‌های صنعتی و عملیات حرارتی با حضور فعالان این حوزه، در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مجلس با ارائه طرحی، دریافت پول‌های کلان توسط اتاق بازرگانی از شرکت‌ها را متوقف کند

رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد آلیاژی با اشاره به دریافت مبالغ کلان از شرکت‌ها توسط اتاق بازرگانی، این رویه را «فاقد هرگونه توجیه عقلانی و اقتصادی» و مصداق دریافت «پول زور به صورت قانونی» خواند و خواستار توقف فوری دریافت سه در هزار درآمد مشمول مالیات و چهار در هزار سود شرکت‌ها توسط اتاق بازرگانی شد و از نمایندگان مجلس خواست که با ارائه طرحی قوانین موجود در این‌ زمینه را اصلاح کنند.

تصمیم‌گیری سهامداران برای تقسیم سود

شرکت فولاد آلیاژی ایران (فولاژ) با انتشار اصلاحیه‌ای، زمان برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه خود را اعلام کرد. این مجمع برای بررسی عملکرد مالی سال ۱۴۰۴، روز چهارشنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۵ در تهران برگزار خواهد شد و سهامداران در این جلسه درباره موضوعاتی همچون تقسیم سود و تعیین پاداش هیئت‌مدیره تصمیم‌گیری خواهند کرد.

محدودیت‌های انرژی مانع بازسازی فولاد خوزستان؛ نقش وزارت نیرو در حمایت از بازیگر کلیدی صنعت فولاد کشور چیست؟!

شرکت فولاد خوزستان به‌عنوان یکی از ارکان حیاتی صنعت فولاد کشور، در جریان جنگ ۴۰ روزه اخیر هدف حملات دشمن آمریکایی-صهیونی قرار گرفت که این مسئله منجر به توقف فعالیت‌های تولیدی و ضربه‌ به یکی از ستون‌های اصلی زنجیره فولاد کشور بود که آثار آن در تولید، اشتغال و بازار به‌وضوح قابل مشاهده است.