اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 222683

تاریخ: 1402/09/06

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 222683

تاریخ: 1402/09/06

کپی نشانی خبر

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در جشنواره ملی روابط عمومی ۵ عنوان برتر کسب کرد

enews_EToolsFile_جشنواره روابط عمومی-b08432de-734b-44b1-9fe8-26bf948676b7

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران موفق شد در هجدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی در ۵ بخش برگزیده شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی و امور مشتریان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران ؛ هجدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی با حضور بیش از ۱۸۰ دستگاه برگزار شد.

در این دوره از جشنواره، بانک قرض‌الحسنه مهر ایران موفق شد در ۵ بخش برگزیده شود. این بانک در بخش ویژه‌نامه رتبه نخست، در بخش‌های تیتر و پوستر رتبه دوم و همچنین در بخش‌های مصاحبه و گزارش رتبه سوم را از آن خود کرد. بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در رقابت با ۱۸۰ دستگاه که بیش از ۱۷۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده بودند، موفق به کسب رتبه در ۵ بخش مذکور شده است.

این چهارمین دوره‌ای است که بانک قرض‌الحسنه مهر ایران موفق می‌شود در جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی، در چند بخش حائز رتبه‌های برتر شود.

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پیش از این نیز موفق شده بود در جشنواره هفدهم در سه بخش تیتر، سرمقاله و صفحه‌آرایی رتبه نخست و در بخش‌ انیمیشن رتبه دوم و در بخش‌های خبر و پوستر رتبه سوم را به دست آورد.

این بانک همچنین در دوره شانزدهم این جشنواره در بخش‌های وب‌سایت، تیتر، تبلیغات در نشریات، داستان‌سرایی و رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی و در دوره پانزدهم نیز در بخش‌های وب‌سایت، شبکه اجتماعی، تبلیغات و پوستر برگزیده شده بود.

جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی با هدف آشنایی با اصول و استانداردهای نشر الکترونیک و مکتوب در روابط‌ عمومی و ارائه آثار و تجارب موفق، توسعه و ارتقای سطح توانمندی‌ها و مهارت‌های مدیران و کارشناسان روابط‌ عمومی در حوزه فعالیت‌های انتشاراتی و همچنین فرهنگ‌سازی مناسب و تکریم و معرفی نخبگان و الگوهای برتر در حوزه انتشارات برگزار می‌شود.

برگزاری این جشنواره به همت انجمن متخصصان روابط عمومی و با همکاری دانشگاه‌ها، روابط عمومی وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و شرکت‌های خصوصی و دولتی ممکن شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بازدید مدیرعامل از موکب های خدمت رسانی؛ نوراللهی: بیمه البرز تمام قد، پشتیبان زائران است.

مدیرعامل بیمه البرز در جریان بازدید از موکب های این شرکت در پایتخت، بر ضرورت ارائه خدمات به بهترین نحو ممکن تاکید کرد. در همین راستا و با دستور وی، علاوه بر استقرار شبانه روزی تیم های تخصصی ارزیابی و پرداخت خسارت خودرو در تمامی محورهای مواصلاتی منتهی به تهران، اعضای ستاد ویژه برگزاری این مراسم نیز جهت ساماندهی فرآیند خدمت رسانی منصوب شدند.

خدمات ویژه بیمه البرز به زائران آیین وداع با رهبر شهید؛ از خدمات فرهنگی و پذیرایی تا تمهیدات ارزیابی و پرداخت خسارت

مدیرعامل بیمه البرز با اشاره به ابعاد گسترده حضور زائران در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب، از ارائه خدمات همه جانبه این شرکت خبر داد. نیما نوراللهی اعلام کرد: بیمه البرز علاوه بر پوشش بیمه ای زائران در قالب کنسرسیوم صنعت بیمه، خدمات آنلاین ارزیابی و پرداخت خسارت خودرو را از طریق نرم افزار یاقوت البرز و واحدهای سیار مستقر در مسیرها ارائه می دهد. وی همچنین از برپایی موکب های فرهنگی و پذیرایی این شرکت در پایتخت جهت خدمت رسانی به عزاداران خبر داد.

استقرار تیم های تخصصی ارزیابی خسارت بیمه البرز در محورهای مواصلاتی تهران خدمات رسانی ویژه به خودروهای زائران مراسم وداع و تشییع رهبر شهید

همزمان با برگزاری آیین وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، کارشناسان و ارزیابان خسارت مجتمع تخصصی خودروی بیمه البرز در پلیس راه تهران – قم و سایر محورهای مواصلاتی منتهی به پایتخت مستقر شدند تا خدمات ارزیابی و جبران خسارات احتمالی خودروی زائران را در سریع ترین زمان ممکن ارائه دهند.