اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 222613

تاریخ: 1402/09/06

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 222613

تاریخ: 1402/09/06

کپی نشانی خبر

تندیس ملی رضایت‌مندی مشتری به فولاد خوزستان تعلق گرفت

فولاد اکسین خوزستان

سیزدهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری پنجم آذرماه ۱۴۰۲ با هدف تجلیل از نشان‌های مشتری‌مدار و مسئولیت‌‌پذیر کشور در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما و با حضور مدیران دولتی، فعالان حوزه تجارت و کسب و کار برگزار شد.

 به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌عمومی شرکت فولادخوزستان؛ این همایش با محوریت: بهره‌وری و نقش آن در اقتصاد خصوصی‌سازی و ارتقا بهره‌وری، تفکر راهبردی در ارتقا بهره‌وری، مدیریت بهینه عملکرد و منابع سازمانی، روش‌ها و متدهای نوین ارتقا کیفیت، بهره‌وری و نقش موثر نیروی انسانی و بهره‌وری در مدیریت تولید برگزار شد.

در پایان هم، از میان پنجاه شرکت و سازمان برتر در حوزه صنعت‌ فولاد، پتروشیمی، خدمات، صنایع غذایی، مخابرات و برق تندیس ملی رضایت‌مندی مشتری به بزرگ ترین عرضه‌کننده‌ی شمش صادراتی فولاد ایران رسید‌. داریوش خمیسی رئیس کنترل کیفی فولاد خوزستان به نمایندگی از معاون فروش و بازاریابی تندیس این همایش را دریافت کرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

صنعت شمال فارس با «فولاد اقلید» متحول می‌شود

شمال استان فارس در سال‌های گذشته کمتر از بخش‌های مرکزی و جنوبی استان سهمی از سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی داشته است. اقتصاد بسیاری از شهرستان‌های این منطقه همچنان بر کشاورزی، خدمات و فعالیت‌های خرد استوار است و به همین دلیل، اجرای پروژه بزرگ فولادی در اقلید می‌تواند فراتر از راه‌اندازی کارخانه، بر ساختار اقتصادی منطقه اثر بگذارد. پروژه فولاد اقلید پارس با هدف تولید سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن آهن اسفنجی در حال اجراست؛ محصولی که یکی از حلقه‌های اصلی زنجیره فولاد و خوراک واحدهای فولادسازی مبتنی بر کوره قوس الکتریکی به شمار می‌رود.

پیشرفت ۷۰ درصدی مدول C فولاد کاوه

مجمع عمومی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با تصویب صورت‌های مالی و سود ۳۶ ریالی برای هر سهم برگزار شد؛ در این مجمع، هدفگذاری تولید ۲٫۲ میلیون تن شمش و بهره‌برداری رسمی از پروژه یک میلیون تنی احیای مستقیم «مدولC »در سوم خرداد ۱۴۰۶، هم‌زمان با سالروز آزادسازی خرمشهر، به‌عنوان گامی بنیادین در جهت بومی‌سازی کامل زنجیره تأمین اعلام گردید.