اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 222034

تاریخ: 1402/09/04

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 222034

تاریخ: 1402/09/04

کپی نشانی خبر

هلدینگ‌ها برای تجدید ارزیابی به سازمان بورس فرا خوانده شدند

62563889

با تاکید سازمان بورس، هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ در مسیر تجدید ارزیابی دارایی‌ها قرار می‌گیرند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از ایسنا ؛ امیرمهدی صبایی، ‌ مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس، خطاب به شرکت‌ها و هلندینگ‌ها نوشت: همان‌گونه که استحضار دارید، به استناد مفاد بند ۱۱ ماده ۷ قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران، اتخاذ تدابیر ضروری و انجام اقدامات لازم به‌منظور حمایت از حقوق و منافع سرمایه‌گذاران در بازار اوراق بهادار، از وظایف و اختیارات هیأت‌مدیره سازمان است.

در همین راستا و بر اساس مفاد ماده (۲) قانون مذکور، با هدف ساماندهی، حفظ و توسعه بازار شفاف، منصفانه و کارای اوراق بهادار و به‌منظور نظارت بر حسن اجرای این قانون، این سازمان در نظر دارد از ظرفیت‌های قانونی موجود مبنی‌بر حمایت از حقوق و منافع سرمایه‌گذاران استفاده کرده و با هدف همگرایی و نزدیک‌تر شدن ارزش بازار سهام و ارزش ذاتی شرکت‌ها، با دنبال کردن بسترهای قانونی از طریق انجام افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها، به این مهم دست یابد.

لذا از جناب‌عالی دعوت می‌شود تا شخصا در جلسه‌ای که به منظور هم‌اندیشی در این خصوص در روز شنبه ۱۱ آذر ساعت ۱۴ واقع‌ در ساختمان مطهری در سالن جلسات طبقه ۲۱ تشکیل می‌شود، حضور به‌هم رسانید.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

برگزاری کارگاه آموزشی بیمه اتکایی کاربردی با همکاری انجمن حرفه ای صنعت بیمه

کارگاه آموزشی مقدماتی بیمه اتکایی کاربردی با همکاری انجمن حرفه ای صنعت بیمه و به میزبانی شرکت بیمه البرز، با هدف ارتقای دانش تخصصی کارشناسان صنعت بیمه و آشنایی با نقش بیمه اتکایی در مدیریت ریسک برگزار شد.