اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 221977

تاریخ: 1402/09/04

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 221977

تاریخ: 1402/09/04

کپی نشانی خبر

دیدار بسیجیان شرکت فولاد اکسین خوزستان با خانواده شهدا

photo7927351002-1024x769

همزمان با هفته بسیج، فرمانده پایگاه مقاومت بسیج سردار شهید جاسم نوری و تعدادی از بسیجیان شرکت فولاد اکسین خوزستان، با خانواده شهدا دیدار کردند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد اکسین خوزستان؛ بسیجیان این شرکت با حضور در منزل شهدای معظم و والامقام دوران دفاع مقدس، شهید زویدات و شهید نوری، با خانواده و همسران گرانقدر این شهدای گلگون کفن، دیدار کردند.

بدون شک دیدار با خانواده معظم شهدا، محضر کسب فیض و وظیفه خدمتگزاری برای ادای دین به مقام والای شهدا است.

هدف از دیدار با خانواده شهدا، زنده نگهداشتن نام شهیدان و ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری و مقاومت در جامعه است.

بر همین اساس بسیجیان شرکت فولاد اکسین خوزستان در راستای لبیک به منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و چهت ارج نهادن به مقام والای خانواده های شهدا، با خانواده شهیدان زویدات و نوری، که فرزندان‌شان در مجموعه شرکت فولاد اکسین مشغول هستند، دیدار کردند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

به دلیل مشارکت فعال در توسعه ورزش استان؛ استاندار هرمزگان از فولاد هرمزگان تقدیر کرد

در راستای تقویت زیرساخت‌های ورزشی و قدردانی از مشارکت فعال بخش خصوصی، در جلسه شورای تربیت بدنی و ورزش استان هرمزگان که به ریاست محمد آشوری، استاندار هرمزگان برگزار شد، از نقش برجسته صنایع به ویژه شرکت فولاد هرمزگان در توسعه ورزش استان تجلیل به عمل آمد.

فولاد سنگان در مسیر استقلال انرژی؛ سرمایه‌گذاری ۲۴۰میلیون یورویی برای احداث نیروگاه بادی ۲۰۰مگاواتی

اسدزاده مدیر پروژه‌های برق و نیروگاه‌های فولاد سنگان تشریح کرد: اجرای پروژه‌های زیرساختی برای افزایش پایداری شبکه برق، کاهش وابستگی به شبکه توزیع بیرونی، هوشمندسازی مدیریت مصرف و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر؛ از مهمترین برنامه‌های فولاد سنگان در حوزه تأمین و مدیریت انرژی است؛ برنامه‌هایی که با سرمایه‌گذاری‌های چندصد میلیارد تومانی و میلیون‌ها یورو در حال اجرا و پیگیری است.