اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 220710

تاریخ: 1402/08/24

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 220710

تاریخ: 1402/08/24

کپی نشانی خبر

صنایع بزرگ باید بر روی استارتاپها سرمایه گذاری کنند

photo7805575934

جعفر احمدی رئیس پارک علم و فناوری استان قزوین در آیین اختتامیه سکوی پرتاب قزوین ضمن قدردانی از مجموعه صداستارتاپ و پارادایس هاب بابت این اقدام ارزشمند و کمک به استارتاپهای نوپا، به ارائه آماری درخصوص میزان سرمایه گذاری برای استارتاپها در ایران و کشورهای مختلف و بررسی تطبیقی اماری از تعداد استارتاپهای یونیکورن و جهشهای یونیکورنی که در منطقه اتفاق افتاده است پرداخت و گفت: متاسفانه ما هنوز در کشور استارتاپ یونیکورنی نداریم و با منطقه فاصله داریم.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت» ؛ جعفر احمدی رئیس پارک علم و فناوری استان قزوین دلیل این امر را عدم ورود کامل بهش خصوصی و سیاستگذاری های موجود، بروکراسی سختگیرانه برای استارتاپها و نبود سرمایه گذاری قوی دانست .

احمدی به تصویب قانون جهش دانش بنیان در سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: اگرچه این قانون برای تسهیلگری شرکتهای دانش بنیان است اما در اجرا موفق نبوده است. وی خاطر نشان کرد: شرکتهای استارتاپی باید با جسارت بیشتر پیگیر احقاق حق خود بر اساس این قانون و دستورالعمل های آن باشند.

رئیس پارک علم و فناوری قزوین به تغییر سیاستهای این مجموعه اشاره کرد و افزود: پارک علم و فناوری قزوین محل حضور و ورود مراکز نواوری شرکتهای بزرگ خواهد بود.

احمدی با اشاره به جایگاه اقتصاد دانش بنیان در کشور و فرهنگسازی در این خصوص افزود: باید صنایع بزرگ دانش بنیان شوند و سیاست جدید علم و فناوری در کشور نیز همین است که شرکتهای بزرگ باید کار اهرم و نقش سرمایه گذاری کنند. رویداد سکوی پرتاب قزوین به همت پارک علم و فناوری قزوین؛ مجموعه ۱۰۰ استارتاپ و پارادایس هاب امروز ۲۴ ابان در پارک علم و فناوری قزوین برگزار شد.

طی این رویداد طرح ۴ استارتاپ استان قزوین که از پیش از مراحل غربالگری رد شده بودند ارائه شد و سه استارتاپ موفق به جذب سرمایه یک میلیارد تومانی از طرف سرمایه گذاران بر اساس رای هیئت داوران شدند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

پایش و پویش؛ نقشه راه پست‌بانک ایران برای ارتقای کیفیت خدمات و فعال‌سازی ظرفیت‌های باجه‌های بانکی روستایی

همزمان با برگزاری مراسم نکوداشت روز باجه‌های بانکی روستایی در هتل لاله تهران، نسترن یزدانیان، رئیس اداره کل بانکداری خرد و امور باجه‌های پست‌بانک ایران، با تشریح مهم‌ترین برنامه‌ها و سیاست‌های این اداره کل، بر ضرورت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت باجه‌های بانکی روستایی در راستای توسعه خدمات بانکی، افزایش رضایتمندی مشتریان و تقویت نقش پست‌بانک ایران در خدمت‌رسانی به جامعه روستایی تأکید کرد.

دشمنان در جنگ اقتصادی نیز شکست خواهند خورد/ متوسط توقف کالا در گمرکات از ۱۰ ماه به ۸ روز کاهش یافت

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکید بر اینکه دشمنان ایران در تلاش‌های گذشته خود برای ایجاد اختلال در اقتصاد کشور شکست خورده‌اند، گفت: دولت از مدت‌ها قبل برای شرایط جدید آماده بود و همانطور که مردم، نیروهای نظامی، دولتمردان و میدان دیپلماسی در جنگ نظامی در کنار یکدیگر ایستادند؛ در جنگ اقتصادی نیز با همین انسجام از کشور دفاع خواهند کرد.