اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 220555

تاریخ: 1402/08/20

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 220555

تاریخ: 1402/08/20

کپی نشانی خبر

بازدید مسئولان‌ عسلویه از دو طرح سبز صنعتی در پتروشیمی صدف خلیج‌فارس

sZUYoGDC6wu2 (2)

رئیس شورای تأمین و فرماندار شهرستان عسلویه و فرمانده منطقه چهارم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از دو طرح محیط زیستی پتروشیمی صدف خلیج فارس بازدید کردند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی صدف خلیج فارس؛  سیدعلی هاشمی، رئیس شورای تأمین و فرماندار شهرستان عسلویه و سردار محمد حسین بارگاهی، فرمانده منطقه چهارم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جریان بازدید از پتروشیمی صدف خلیج فارس، اظهار داشتند: ما از اجرای طرح‌های محیط زیستی پتروشیمی صدف خلیج فارس حمایت خواهیم کرد و امیدواریم که سایر بخش‌های صنعت نفت و پتروشیمی نیز در جهت ایفای مسئولیت‌های اجتماعی خود در مناطق نفت خیز، این طرح‌ها را دستور کار خود قرار دهند.

فرماندار شهرستان عسلویه با مطالبه‌گری اتمام طرح فلر پاک و زمینی پتروشیمی صدف خلیج‌فارس که نخستین فلر زمینی ایران است، گفت: به مردم عزیز شهرستان عسلویه این نوید را می‌دهم که این طرح، انتشار آلاینده‌های زیست محیطی صنعتی را کاهش می‌دهد و اتفاق مثبتی برای منطقه خواهد بود.

هاشمی با اشاره به ایجاد مخزن پیش‌تصفیه پساب پتروشیمی صدف خلیج‌فارس عنوان کرد: طرح دوم محیط زیستی این مجتمع نیز حوضچه پیش‌تصفیه پساب صنعتی است که ظرفیتی معادل ۳۲۰ هزار مترمکعب دارد و از آلوده‌سازی محیط زیست جلوگیری می‌کند.

وی با تقدیر از روحیه جهادی حاکم بر پروژه تصریح کرد: این طرح بزرگترین مجتمع تولید الاستومر خاورمیانه است که تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد و با بهره‌برداری از این مجتمع سبز، ایران در تولید لاستیک ESBR نه تنها خودکفا می‌شود، بلکه می‌تواند به تمام جهان صادرات محصول و برای کشور ارزآوری داشته باشد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

درخشش صنایع شیمیایی ایران در اجلاس سراسری «نشان عالی ساخت ایران»

نخستین اجلاس سراسری «نشان عالی ساخت ایران؛ از مدیر شایسته تا برند ملی ماندگار»؛ با حضور جمعی از مقامات، مدیران ارشد و نمایندگان تشکل‌های اقتصادی و صنعتی کشور، در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد.

۱۲۰ مگاوات برق پاک در راه شبکه

چهار واحد نیروگاه برق‌آبی چم‌شیر در استان کهگیلویه و بویراحمد، به‌کارفرمایی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، در آستانه بهره‌برداری رسمی قرار گرفته‌اند؛ طرحی که با ورود ۱۲۰ مگاوات ظرفیت جدید به مدار تولید، علاوه بر افزایش سهم انرژی‌های پاک در سبد برق کشور، می‌تواند به تأمین برق پایدار در ساعات اوج مصرف، کاهش فشار بر شبکه سراسری و صرفه‌جویی قابل توجه در مصرف سوخت‌های فسیلی کمک کند.

توزیع روغن موتور دیزلی در پایانه امیرکبیر اصفهان توسط شرکت نفت سپاهان

شرکت نفت سپاهان بمنظور ساماندهی بازار روغن موتور دیزلی و حمایت از رانندگان اتوبوسرانی و ناوگان حمل و نقل سنگین، طرح توزیع مستقیم این محصول را از امروز در پایانه امیرکبیر اصفهان آغاز کرد. این طرح که تا پایان شهریور ماه ادامه خواهد داشت، با دستور دکتر جمالی نژاد استاندار اصفهان و با هدف کاهش التهاب بازار و حذف واسطه‌ها به مرحله اجرا درآمده است.