اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 220045

تاریخ: 1402/08/20

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 220045

تاریخ: 1402/08/20

کپی نشانی خبر

ثبات و رشد تولید، نیازمند تامین پایدار بوکسیت است

photo_2023-11-11_16-28-26

مدیر مجتمع آلومینای ایران در گردهمایی مدیران و کارشناسان اکتشاف ایمیدرو و شرکت های زیرمجموعه که در محل شرکت آلومینای ایران برگزار شد، این نشست را جهت تبادل نظر در راستای شناسایی پهنه های بوکسیت خیز و افزایش ذخایر امیدبخش کشور بسیار موثر خواند و اظهار امیدواری کرد: با حضور و هم افزایی تیم تخصصی و فنی اکتشاف کشور، بتوانیم در راستای بهبود شرایط تامین بوکسیت در شمال شرق کشور نقش مثبتی ایفا نماییم.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی مجتمع آلومینای ایران؛ وی افزود: هم اینک در شرکت آلومینای ایران با وجود بیش از دو دهه فعالیت و با وجود تمام مشکلات و تنگناها، با همت و تلاش مضاعف مدیران و کارکنان شرکت،  تولید محصولات ادامه دارد.

مدیر مجتمع الومینای ایران با بیان اینکه در تامین تجهیزات و مواد اولیه با سختی هایی مواجه هستیم، گفت: اگر تولیدات آلومینای جاجرم نبود در شرایط تحریم، در حوزه صنایع آلومینیوم و بسیاری از صنایع وابسته با مشکلات بسیاری مواجه می شدیم. 

وی با تاکید بر اینکه این صنعت همواره نیازمند تامین بوکسیت است، افزود: با وجود اینکه همیشه تامین بوکسیت را در اولویت قرار داده ایم ولی عدم تامین پایدار بوکسیت، همواره یکی از دغدغه های ما بوده و هست.

حیدر تصریح کرد: با توجه به اینکه عدم تامین پایدار بوکسیت، شرایط کمی و کیفی تولید را تحت تاثیر قرار می دهد نیازمند توجه ویژه برای ثبات و رشد تولید هستیم.

مدیر مجتمع آلومینای ایران در پایان ابراز امیدواری کرد: این نشست فنی و تخصصی بتواند در راستای بهبود شرایط تأمین بوکسیت، مفید و موثر واقع شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

برگزاری موفق مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آلومینای ایران برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴

پیرو اطلاع‌رسانی‌های قبلی و درج آگهی در روزنامه‌های کثیرالانتشار و افشای عمومی در سامانه کدال ، سایت و کانال‌های رسمی شرکت، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آلومینای ایران برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴، در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۱۴۰۵ برگزار گردید.

تاب‌آوری فولاد سنگان در مواجهه با ناترازی انرژی و محدودیت‌های لجستیکی

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با حضور نمایندگان سهامداران، اعضای هیئت‌مدیره، معاونان و جمعی از مدیران شرکت برگزار شد. در این نشست، عملکرد فولاد سنگان در سال مالی ۱۴۰۴، با وجود محدودیت‌های ناشی از ناترازی انرژی، چالش‌های تأمین کلوخه سنگ آهن، لجستیکی و تحولات ژئوپلیتیکی منطقه، مورد بررسی قرار گرفت و از سوی سهامداران و ناظران، مثبت و قابل‌قبول ارزیابی شد.

از اسکان تا خدمت‌رسانی در دو موکب مشهد و تهران

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس از بسیج همه ظرفیت‌ های این سازمان برای خدمت‌ رسانی به زائران و عزاداران آیین‌ های وداع، تشییع و بزرگداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: برپایی دو موکب در تهران و مشهد، اعزام کاروان‌ های مردمی، ارائه خدمات اسکان و توزیع ۳۰ هزار بسته فرهنگی و تبلیغاتی از مهم‌ ترین برنامه‌ های پیش‌ بینی‌شده برای این ایام است.

تغییر نگرش؛ کلید طلایی تحول بخش معدن

در سال‌های اخیر، هم‌زمان با تشدید چالش‌های اقلیمی، محدودیت منابع طبیعی و ضرورت کاهش شدت مصرف انرژی، صنعت معدن و فلزات در جهان وارد مرحله‌ای تازه از تحول شده است. امروز توسعه این بخش دیگر صرفاً بر پایه استخراج و تولید تعریف نمی‌شود، بلکه پیوند آن با فناوری‌های نو، انرژی‌های تجدیدپذیر، بهره‌وری بالاتر و الزامات توسعه پایدار اهمیت تعیین‌کننده یافته است.