اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 219442

تاریخ: 1402/08/17

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 219442

تاریخ: 1402/08/17

کپی نشانی خبر

رونمایی رسمی از طرح تسهیلات غیرحضوری و بدون ضامن «لیلیوم» بانک سینا

photo7645261897

در راستای اجرای طرح راهبردی کسب‌وکار بانک سینا و تکمیل زنجیره ارزش خدمات و محصولات متناسب با نیازهای مشتریان، از طرح تسهیلاتی کاملاً غیرحضوری «لیلیوم» با حضور مدیرعامل این بانک و رئیس مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت اقتصاد رونمایی شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک سینا ؛ این تسهیلات غیرحضوری در راستای تأمین مالی و رفع نیازهای نقدینگی گروه‌های مشتریان در حوزه بانکداری خرد، با استفاده از قابلیت‌های اپلیکیشن سیبانک اجرایی شده است.

بر این اساس، متقاضیان دریافت تسهیلات غیرحضوری لیلیوم می‌توانند بدون مراجعه به شعب بانک سینا، از طریق نصب و راه‌اندازی اپلیکیشن سیبانک با طی فرآیندهای مشخص‌شده به صورت غیرحضوری تسهیلات دریافت کنند.

کلیه مراحل مربوط به دریافت این تسهیلات به گونه‌ای طراحی شده که مشتریان می‌توانند بدون هیچ‌گونه مراجعه‌ای به شعبه، با ثبت امضای دیجیتال و خرید سفته دیجیتال، بدون نیاز به ضامن و بر اساس رتبه اعتباری خود، در بستر سیبانک تسهیلات دریافت کنند.

متقاضیان دریافت این تسهیلات می‌توانند با ایجاد میانگین سپرده حداقل دو ماهه، این تسهیلات را براساس میانگین رسوب سپرده خود با دوره بازپرداخت حداکثر 36 ماهه تا سقف 500 میلیون ریال با نرخ 23 درصد دریافت کنند.

در آیین رونمایی رسمی از تسهیلات غیرحضوری لیلیوم، غلامرضا فتحعلی، مدیرعامل بانک سینا اظهار داشت: بر اساس رویکردهای تحولی بانک سینا، در چشم‌انداز سه ساله اجرای طرح راهبردی کسب‌و کار این بانک و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های اجرای بانکداری پلتفرمی و دیجیتال، بسیاری از خدمات از جمله پرداخت انواع تسهیلات خرد و اجتماعی به‌زودی از طریق اپلیکیشن سیبانک و به‌صورت کاملاً برخط ارائه خواهد شد.

مهدی محمدی، رئیس مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز در این آیین بر حمایت همه‌جانبه وزارت اقتصاد از تسهیل پرداخت انواع وام‌های اجتماعی، حمایتی و خرد به اقشار مختلف مردم تأکید کرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

اعلام اسامی برندگان دوازدهمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

دوازدهمین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز دوازدهم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.

کریمی: ابزارهای نوین تأمین مالی جایگزین نگاه تسهیلات‌محور شود

در ادامه سفر استانی مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره بانک دی به خطه آذربایجان شرقی، نشست مشترک مدیران این بانک با هیأت‌رئیسه و جمعی از فعالان اقتصادی، تجار و تولیدکنندگان در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز برگزار شد؛ نشستی که در آن بر توسعه ابزارهای نوین تأمین مالی (SCF) و هم‌افزایی میان بانک دی و بخش خصوصی تأکید شد.

به‌روز رسانی سامانه های بانك ملت و قطعی موقت خدمات غیرحضوری از ساعت 23 پنج شنبه 16 مهرماه

در راستای اجرای به‌روز رسانی های فنی با هدف افزایش کیفیت سرویس های بانکی، خدمات غیرحضوری بانک ملت، از ساعت 23:00 روز پنج شنبه 16‏‏‏‏‏‏‏/07‏‏‏‏‏‏‏/1405 تا حداکثر 8 بامداد روز جمعه 17‏‏‏/07‏‏‏/1405 موقتاً غیرفعال خواهد بود.