اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 218966

تاریخ: 1402/08/14

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 218966

تاریخ: 1402/08/14

کپی نشانی خبر

زیرساخت‌های لجستیکی و حمل‌ونقل ارزان لازمه توسعه صادرات است

image_2023-11-05_09-47-25

سرپرست هلدینگ تاپیکو در دیدار با مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی گفت: رویکرد دوران جدید فعالیت‌های بنگاه‌های بزرگ گروه تاپیکو، عمق‌بخشی به تحول در توسعه محصول و توسعه بازار با هدف افزایش نقش‌آفرینی هرچه بیشتر در جهش صادراتی شرکت‌های گروه است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی تاپیکو ؛ دکتر بابک افقهی در این جلسه خاطرنشان کرد: چنانچه بخواهیم در فتح بازارهای جهانی موفق باشیم حتماً باید از زیرساخت‌های لجستیکی مطمئن و مؤثر نظیر خطوط حمل‌ونقل بین‌المللی استفاده کنیم و اگر راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران بتواند با در اختیار قرار دادن مسیرهای ترانزیتی ارزان و قابل اتکا در حوزه تولید و صادرات محصولات نفت، گاز و پتروشیمی نقش‌آفرینی موثری، کند، تاپیکو آماده عقد قراردادهای حمل بلندمدت و حتی سرمایه‌گذاری برای توسعه تجهیزات حمل و یا خطوط واصل ریلی است.

شایان ذکر است در این جلسه که تنی چند از مدیران عامل شرکت‌های تابعه تاپیکو نیز حضور داشتند نیازهای مسیرهای حمل بین‌المللی برای حمل مواد اولیه وارداتی خطوط تولید و نیز صادرات محصولات تولیدی و عرضه به بازارهای هدف مورد بررسی قرار گرفت.

سید میعاد صالحی مدیرعامل راه‌آهن نیز پس از این جلسه از تفاهم برای حمل محصولات پتروشیمی از طریق راه‌آهن خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، اولویتش را برای روی ریل آوردن بارهای جدید استراتژیک که برای حوزه بین‌المللی جذاب است قرار داده که در همین راستا جلسه خوبی با مدیران هلدینگ تاپیکو داشتیم تا بخشی از بارهای پتروشیمی را خصوصاً در بخش صادرات روی ریل بیاوریم. صالحی افزود: پیش از این تنها از طریق حمل‌ونقل دریایی، محصولات پتروشیمی حمل می‌شد که اگر از حمل‌ونقل ریلی هم استفاده شود، بخش مهمی از مشکلات حمل، از جمله دموراژ کشتی‌ها و پهلو نگرفتن در بنادر، برطرف می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: با توجه به نقاطی که تاپیکو در آنها سهامدار است، پتروشیمی‌های بندر ماهشهر، برای مقاصد صادراتی نظیر چین می‌توانند از حمل ریلی استفاده کنند. مسیری که با توجه به تعرفه‌ها و زمان، هم برای این شرکت‌ها جذاب است و هم سرعت ارسال محصولات بالا می‌رود که سودآوری این شرکت‌ها را افزایش می‌دهد .

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

دهقان: تونل البرز شمالی تا شهریور سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی از آغاز بهره‌برداری از تونل البرز شمالی تا شهریور سال آینده خبر داد و گفت: با زیر بار رفتن تونل البرز شمالی؛ شاهد کاهش بار ترافیکی در مسیر تهران به چالوس و صرفه‌جویی در زمان و مصرف سوخت در این مسیر خواهیم بود.

بانک مسکن، پیشتاز تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ تاکید بر حرکت در مسیر سیاست‌های دولت در بخش مسکن با استفاده از روش‌های نوین تامین مالی

مدیرعامل بانک مسکن در نشست تخصصی نظام تأمین مالی صنعت ساختمان؛ نقش دولت، بانک‌ها و تعاون با تشریح ظرفیت‌ها و عملکرد این بانک در تأمین مالی بخش مسکن گفت: بانک مسکن تاکنون به‌ تنهایی ۵۲درصد سهم تأمین مالی نهضت ملی مسکن در شبکه بانکی را بر عهده داشته و قرارداد تامین مالی بیش از ۳۹۲هزار واحد مسکونی در این بانک امضاء شده است.

پايان عمليات پروازهاي اربعين حسيني با انجام ۲۴۲۷ پرواز به نجف و بغداد

 معاون وزير راه و شهرسازي و مديرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران از انجام ۲۴۲۷ پرواز بين فرودگاه‌هاي کشور و فرودگاه‌هاي نجف و بغداد در ايام اربعين حسيني خبر داد و گفت: اين پروازها با هدف تسهيل سفر زائران ايراني و با برنامه‌ريزي و هماهنگي کامل با پروازهاي داخلي انجام شد.

بخش عمده آلودگی نفتی سواحل قشم مهار شد

معاون دریایی بنادر هرمزگان از آغاز عملیات میدانی شناسایی، مهار و پاکسازی آلودگی نفتی در سواحل جزیره قشم با هدف جلوگیری از گسترش آلودگی و حفاظت از زیست‌بوم دریایی خبر داد و اعلام کرد: بخش عمده این آلودگی‌ها با هماهنگی دستگاه‌های محلی تحت کنترل شده است.