اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 218315

تاریخ: 1402/08/09

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 218315

تاریخ: 1402/08/09

کپی نشانی خبر

مزایده عمومی – (نقدی) – شماره 149-1402

i-49

این موسسه در نظر دارد اموال مازاد خود را از طریق مزایده عمومی به صورت نقدی به فروش برساند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی موسسه اعتباری کاسپین ؛ متقاضیان می تواند جهت اطلاع از آگهی مزایده و دریافت فرم پیشنهادی روی هر یک از کلمه مورد نظر کلیک فرمایند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بازدید میدانی مدیرعامل بیمه ایران از مواکب و شعب خدمت‌رسان به سوگواران رهبر شهید

همزمان با برگزاری آئین باشکوه و تاریخی تشییع پیکر مطهر امام شهید و همزمان با حضور گسترده و پرشور مردم مؤمن، انقلابی و قدرشناس در این مراسم عظیم، دکتر علی جباری رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل بیمه ایران با حضور میدانی در موکب‌های برپا شده این شرکت و نیز شعب خدمت‌رسان؛ از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات به زائران و مراجعان قرار گرفت.

استقرار ماشین‌های خودپرداز سیار بانک سپه در مسیر مراسم وداع و تشییع قائد شهید امت

بانک سپه در راستای ارائه خدمات مطلوب به شرکت‌کنندگان در مراسم باشکوه وداع و تشییع قائد شهید امت در استان تهران؛ اقدام به استقرار و تجهیز سه دستگاه ماشین خودپرداز سیار در مسیرهای اصلی برگزاری مراسم کرد.