اخبار ویژه |
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 217550

تاریخ: 1402/08/02

کپی نشانی خبر
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 217550

تاریخ: 1402/08/02

کپی نشانی خبر

برگزاری سمینار سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی با حمایت همراه اول

photo7419251432

«سمینار سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی» با محور اصلی «دستور کار جمعی جهانی» به همراه سه کارگاه آموزشی تخصصی با حمایت همراه اول در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران برگزار می‌شود که حضور در آنها برای تمامی علاقه‌مندان به صورت رایگان فراهم است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران ؛ به مناسبت فرارسیدن دوازدهمین هفته جهانی سواد رسانه ای و اطلاعاتی، «کرسی یونسکو در فضای مجازی و فرهنگ: دوفضایی شدن جهان» با همکاری دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران و حمایت همراه اول اقدام به برگزاری «ششمین سمینار سواد رسانه ای و اطلاعاتی» با محوریت دستور کار جمعی جهانی می کند.

این سمینار با همکاری سازمان ها، موسسات و انجمن های داخلی و بین‌المللی در روز چهارشنبه 3 آبان 1402 مصادف با روز جهانی توسعه اطلاعات از ساعت 8:30 تا 17 برگزار می شود و حضور در آن چه به شکل حضوری و چه مجازی، با طی کردن فرآیند ثبت نام برای تمامی علاقه مندان فراهم است.

در خلال برگزاری این رویداد، سه کارگاه آموزشی تخصصی با موضوعات «سواد دیجیتال و اهمیت آن در آینده جهان شبکه ای ساعت 10 تا 11»، «چالش های نظام سازی در مواجهه با مسئله بیوسایبورگ (زیست اندام های سایبری) در آینده تمدنی ایران ساعت 11 تا 12» و «دگرگونی های سواد اطلاعاتی و سواد رسانه ای در نسبت با هوش مصنوعی ساعت 15:15 تا 16:45» نیز به همت همراه اول برگزار می شود.

هدف از برگزاری سمینار سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی بررسی مفهوم سواد رسانه ای و اطلاعاتی در خدمت منافع مردم و اشاره به چگونگی نقش آن در بهبود سطح اطلاعات، مشارکت و توانمندسازی همگان است.

تلاش بر این است که با بررسی این مسائل، گامی در راستای دستیابی به نظام اطلاعاتی آزاد و کثرت گرا، ترویج توسعه پایدار، مشمولیت، برابری، گفتگوی بین فرهنگی، و پاسداری از دموکراسی برداشته شود.

با توجه به اهمیت روز افزون سواد رسانه ای و اطلاعاتی در حوزه های فرهنگی، آموزشی، سیاسی و امنیتی کشور، این سمینار پلتفرمی برای شناسایی و ایجاد فضای گفتگو و تبادل تجارب بین استادان و پژوهشگران سواد رسانه ای و اطلاعاتی ایجاد می کند.

همراه اول از تمامی علاقه مندان به این حوزه دعوت کرده تا ضمن شرکت در این سمینار رایگان، اگر تمایل به دریافت گواهی بین المللی دارند با مراجعه به نشانی https://mil.ut.ac.ir نسبت به دریافت اطلاعات بیشتر و انجام فرآیند ثبت نام خود اقدام کنند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آسیاتک زمین بازی را عوض می‌کند؛ از «فروش اینترنت» تا ساخت اکوسیستم خدمات دیجیتال

آسیاتک در حال عبور از مدل سنتی کسب‌وکارهای ارتباطی و حرکت به سمت یک شرکت جامع خدمات دیجیتال است؛ مسیری که توسعه شبکه مستقل فیبر نوری در ۸۰ شهر و ۱۲ استان، سرمایه‌گذاری در دیتاسنترهای مجهز به زیرساخت هوش مصنوعی، گسترش رایانش ابری و خدمات سازمانی و تلاش برای ورود به عرصه اپراتوری را در بر می‌گیرد. مدیرعامل آسیاتک می‌گوید: هدف نهایی شرکت فاصله گرفتن از «خام‌فروشی» و حرکت به سمت «سرویس‌فروشی» است.

افتتاح و بهینه‌سازی پروژه‌های ارتباطی رایتل در استان گلستان؛ توسعه پوشش و ارتقاء کیفیت شبکه

پروژه‌های توسعه و بهینه‌سازی شبکه شرکت خدمات ارتباطی رایتل در استان گلستان با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیرعامل رایتل به بهره‌برداری رسید؛ طرح‌هایی که با راه‌اندازی ۳ سایت جدید شهری، تکمیل ۱۰ سایت روستایی و بهینه‌سازی ۲۷ سایت با هدف افزایش پوشش، کیفیت و پایداری شبکه، اجرا شده‌اند.

۱۷سایت مخابراتی در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید/ راهبرد جدید رایتل حرکت به سمت اپراتور صنعت است

مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی رایتل از بهره‌برداری ۱۷سایت مخابراتی این اپراتور در خراسان شمالی خبر داد. فقیهی راهبرد کلان رایتل در این دوره را حرکت از یک «اپراتور صرفاً تلفن همراه» به سمت «اپراتور صنعت» معرفی کرد.