اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 217295

تاریخ: 1402/08/01

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 217295

تاریخ: 1402/08/01

کپی نشانی خبر

فصل جدید همکاری‌های خوارزمی و توسعه آهن و فولاد گل گهر

photo_2023-10-23_15-40-55

 با عقد قرارداد تولید و تحویل‌دهی کاتالیست‌های ریفرمینگ احیاء مستقیم مگامدول کوثر و جاذب‌های سولفورزدایی مورد نیاز مگامدول های گوهر و کوثر شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر، فصل جدید از همکاری‌های این مجموعه با گسترش فناوری خوارزمی آغاز شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی خوارزمی؛ شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر که در سال 1391 با ماموریت تولید 3.7 میلیون تن آهن اسفنجی تاسیس گردید، هم اکنون به یکی از مهم‌ترین قطب‌های صنعت فولاد کشور بدل شده است. شرکت خوارزمی، پیش از این افتخار تولید و تحویل‌دهی جاذب‌های سولفورزدایی مورد نیاز مجموعه توسعه آهن و فولاد گل گهر و عملکرد درخشان این جاذب‌ها در واحد مذکور را در سوابق خود به ثبت رسانده بود.

کاتالیست‌های ریفرمینگ احیاء مستقیم مورد نیاز در مگامدول کوثر هم اکنون در نوبت تولید خوارزمی قرار گرفته و در زمان بندی مورد نیاز گل گهر به آن مجتمع تحویل دهی خواهد شد. این درحالیست که تا به امروز، بخش قابل توجهی از جاذب‌های سولفورزدایی سفارش‌گذاری شده، به آن مجتمع عظیم تحویل دهی شده و باقیمانده جاذب‌ها طی هفته‌های آتی به گل گهر تحویل دهی خواهد شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

توسعه سامانه هوشمند انباشت و برداشت در واحد احیا مستقیم

تعدد منابع تامین گندله و دشواری ردیابی مشخصات کیفی محموله‌ها پس از انباشت، فولاد هرمزگان را به سمت طراحی سیستم جامع انباشت و برداشت هوشمند در واحد احیای مستقیم سوق داده است؛ سامانه‌ای که با ثبت موقعیت و مشخصات هر محموله در پایل و استفاده از مدل سه‌بعدی و هوش مصنوعی، امکان انتخاب دقیق‌تر مواد برای انباشت، برداشت و میکس را فراهم می‌کند.

جوانان نخبه گره‌گشای مسائل کشورند؛ با اتحاد از شرایط سخت عبور می‌کنیم

پزشکیان رئیس‌جمهور با تأکید بر نقش‌آفرینی جوانان نخبه در حل مسائل کشور گفت: اگر جوانان اراده کنند و با تکیه بر علم، دانش و توانمندی‌های تخصصی خود به میدان بیایند، هیچ مشکلی در کشور وجود ندارد که نتوان آن را حل کرد؛ با اتحاد و انسجام نیز خواهیم توانست از شرایط سخت کنونی با سربلندی عبور کنیم.

تقدیر سردار فتحیان جانشین فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان از اقدام جهادی صنایع شیمیایی ایران در حمایت از نیازمندان

به مناسبت گرامی داشت هفته دفاع مقدس و در راستای مسئولیت های اجتماعی، ۶۰۰بسته معیشتی با حضور سردار علی فتحیان جانشین فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج) و جمعی از مسئولان استان و مدیران صنایع شیمیایی ایران به نیازمندان اهدا گردید.