اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 216195

تاریخ: 1402/07/26

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 216195

تاریخ: 1402/07/26

کپی نشانی خبر

کشنده‌های وارداتی باید برای شماره‌گذاری گواهی اسقاط ارایه کنند

9F091FB5-3759-45F0-841E-730C206D51C7

رییس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده گفت: کشنده‌های وارداتی باید برای شماره‌گذاری گواهی اسقاط ارایه کنند.

به گزارش اقتصادملت به نقل از روابط عمومی ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده؛ مهران سالاریه افزود: بر اساس اصلاحیه قانون ساماندهی صنعت خودرو، رانندگان کامیون، کامیونت و کشنده تریلر دارای کارت هوشمند خودمالک و شرکت‌های حمل و نقل خودمالک (شرکت‌های حمل و نقل عمومی) صرفا برای یکبار و یک دستگاه برای مدت ۱۰ سال می‌توانند در صورت عدم وجود گواهی اسقاط به اندازه کافی، ۵ درصد ارزش گمرکی خودروهای وارداتی مذکور را به صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته جهت دریافت مجوزشماره‌گذاری پرداخت کنند.

وی با اشاره به این که از زمان ابلاغ این قانون تاکنون حدود ۲۰۰۰ دستگاه کشنده وارداتی از پرداخت نقدی بهره‌مند شدند تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به وجود گواهی اسقاط به میزان کافی، از این پس این دسته از متقاضیان باید نسبت به ارایه گواهی اسقاط اقدام کنند.

رییس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده در خصوص تعداد گواهی اسقاط لازم برای شماره‌گذاری کشنده‌های وارداتی گفت: تا زمان تصویب و ابلاغ آیین‌نامه جدید، به ازای هر دستگاه کشنده وارداتی تعداد ۸ گواهی اسقاط دیزلی نیاز است؛ به عنوان مثال به ازای اسقاط هر کامیون فرسوده، دو دستگاه کشنده مجوز شماره‌گذاری خواهند داشت.

وی در خصوص قیمت گواهی‌های اسقاط خودروهای سنگین گفت: برابر اعلام انجمن مراکز اسقاط،مبلغ هر‌گواهی اسقاط این دسته از خودروها حداکثر ۵۵ میلیون تومان است.

به گفته سالاریه موارد فوق تا قبل از تصویب آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی معتبر است و پس از تصویب ممکن است تغییراتی ایجاد شود.‌

رییس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده با اشاره به برنامه این ستاد برای الکترونیکی کردن سبد عرضه و تقاضای گواهی اسقاط گفت: طرحی در این خصوص در حال انجام است که با اتمام آن بزودی فرایند خرید و فروش گواهی اسقاط نیز برخط خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: تا قبل از راه‌اندازی سرویس برخط، واردکنندگانی که قصد خرید گواهی اسقاط برای دریافت مجوز شماره گذاری دارند، در صورتی که در سامانه nnhk.ir ثبت نام کرده و فرایند را طی کرده باشند، می‌توانند به مراکز اسقاط مجاز و معتبر کشور و یا انجمن صنفی مراکز اسقاط مراجعه کنند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تأمین مالی پایدار در فولاد سنگان؛ از همکاری با شبکه بانکی تا انتشار اوراق تأمین مالی در بازار سرمایه

مدیر مالی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان از اجرای برنامه‌های کلان این شرکت برای جذب منابع مالی جدید در سال ۱۴۰۵ خبر داد و جزئیات تازه‌ای از روش‌های تأمین مالی این مجموعه را تشریح کرد.

تغییر نقشه تأمین مواد اولیه فولاد سنگان

خرید کنسانتره از ۷۰ هزار تن به ۷۵۰ هزار تن رسید . گسترش شبکه تأمین‌کنندگان، خرید بیش از ۱۰ برابری کنسانتره و ورود به بازارهای جدید تأمین، بخشی از تغییر رویکرد فولاد سنگان برای عبور از محدودیت‌های استخراج و تأمین مواد اولیه است.

افزایش تولید فولاد سنگان بدون رفع گلوگاه‌های زیرساختی امکان‌پذیر نیست

مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، با تشریح برنامه‌های توسعه‌ای این مجموعه از هدف‌گذاری برای افزایش ظرفیت تولید گندله از ۵ به ۷ میلیون تن و کنسانتره از ۵ به ۶ میلیون تن خبر داد و تأکید کرد که تحقق این اهداف، به تأمین پایدار خوراک معدنی، آب، برق، گاز و زیرساخت‌های حمل‌ونقل وابسته است.