اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 215579

تاریخ: 1402/07/22

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 215579

تاریخ: 1402/07/22

کپی نشانی خبر

پرداخت بیش از ۵۲۹۰ میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری توسط بانک دی

فرزندآوری-01-1100x700

بانک دی در نیمه نخست سال جاری بیش از 5 هزار و 290 میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه «فرزندآوری» و «ازدواج» به متقاضیان پرداخت کرده است.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی بانک دی ؛ از سیاست های جاری در این بانک، حداکثر همراهی با متقاضیان در زمینه تسهیل و تسریع در فرایندهای پرداخت تسهیلات خرد در چارچوب قوانین ابلاغی است که نمود واقعی آن را می‌توان در روند پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری مشاهده کرد.

گزارش بانک مرکزی از آمار دریافت کنندگان تسهیلات قرض الحسنه ازدواج طی شش ماه نخست سال جاری نشان می دهد در این مدت ۴ هزار و ۳۷۸ میلیارد ریال تسهیلات به ۱۹۷۴ متقاضی این بخش توسط بانک دی پرداخت شده است.

همچنین در این مدت ۱۴۹۰ فقره تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری به ارزش بیش از ۹۱۲ میلیارد ریال توسط شعب بانک دی به متقاضیان پرداخت شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

جنگ خاموش علیه شبکه بانکی؛ شلیک به اعتماد مردم

حملات سایبری اخیر به شبکه بانکی با هدف سرقت دارایی مردم نبود؛ بلکه با هدف ایجاد اختلال در خدمات، تضعیف اعتماد عمومی و جنگ روانی علیه اقتصاد کشور انجام شد، اما با تلاش متخصصان و همراهی مردم، امنیت حساب‌ها حفظ شد.