اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 215541

تاریخ: 1402/07/22

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 215541

تاریخ: 1402/07/22

کپی نشانی خبر

جشنواره‌ای برای افتتاح حساب دانشگاهیان در شعب بانک تجارت

4e7ae773-e824-4052-a784-e130df8f769f

جشنواره مشترک بانک تجارت و همراه اول ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌های کشور آغاز شد.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از مدیریت روابط‌عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی بانک تجارت ؛ این بانک به همراه اپراتور همراه اول به اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌های کشور که حساب خود را در شعب و باجه‌های بانک تجارت مستقر در دانشگاه‌های کشور افتتاح کنند یک عدد سیمکارت اهدا می‌کند.

این جشنواره در حال حاضر با شعار «این تجارت سودمند است» در دانشگاه‌های کشور در حال برگزاری است.

بانک تجارت طی دهه‌های اخیر همکاری‌های گسترده‌ای را با دانشگاه‌های سراسر کشور به عمل آورده و شعب و باجه‌های این بانک خدمات متنوع مالی و بانکی را به قشر فرهیخته‌ی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌های کشور ارائه می‌کند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بازدید میدانی مدیرعامل بیمه ایران از مواکب و شعب خدمت‌رسان به سوگواران رهبر شهید

همزمان با برگزاری آئین باشکوه و تاریخی تشییع پیکر مطهر امام شهید و همزمان با حضور گسترده و پرشور مردم مؤمن، انقلابی و قدرشناس در این مراسم عظیم، دکتر علی جباری رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل بیمه ایران با حضور میدانی در موکب‌های برپا شده این شرکت و نیز شعب خدمت‌رسان؛ از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات به زائران و مراجعان قرار گرفت.

استقرار ماشین‌های خودپرداز سیار بانک سپه در مسیر مراسم وداع و تشییع قائد شهید امت

بانک سپه در راستای ارائه خدمات مطلوب به شرکت‌کنندگان در مراسم باشکوه وداع و تشییع قائد شهید امت در استان تهران؛ اقدام به استقرار و تجهیز سه دستگاه ماشین خودپرداز سیار در مسیرهای اصلی برگزاری مراسم کرد.