اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 215084

تاریخ: 1402/07/16

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 215084

تاریخ: 1402/07/16

کپی نشانی خبر

استمرار تولید مرهون ایثار حافظان نظم و امنیت اجتماعی است

پتروشیمی-12 (1)

مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام گفت: استمرار تولید این مجتمع مرهون ایثار حافظان نظم و امنیت اجتماعی در استان است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی ایلام؛ غلامحسن گرشاسبی روز یک شنبه در دیدار با فرمانده انتظامی استان اظهار داشت: نیروی انتظامی استان ایلام تامین امنیت و حمایت از تولید و اشتغال در پتروشیمی را وظیفه خود می‌داند.

وی با بیان اینکه نیروی انتظامی در حفاظت از امنیت کشور و شهروندان از مرز تا خیابان با رویکرد اقتدار عمل نموده است، افزود: استمرار تولید در پتروشیمی ایلام مرهون ایثار حافظان نظم و امنیت اجتماعی در استان است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام گفت: کارکنان پتروشیمی و نیروی انتظامی دارای اشتراکاتی هستند و در تولید مستمر و امنیت پایدار لباس خدمت بر‌‌ تن دارند.

گرشاسبی بیان داشت: بزرگ‌ترین صنعت غرب کشور با تزریق امید به جامعه در کاهش محرومیت اقتصادی منطقه جایگاه مهمی دارد.

نایب رئیس هیات مدیره پتروشیمی ایلام با تمجید از بافت فرهنگی اصیل ایلامیان در حمایت و پوشش مادی و معنوی اعضای خانواده اظهار داشت: پتروشیمی ایلام با اشتغال برای ۲هزار نفر با معیشت و زندگی ۲۰ هزار نفر ارتباط مستقیم و غیر مستقیم دارد.

قائم مقام مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس نیز در این دیدار با تبریک هفته نیروی انتظامی گفت:اولویت نخست پترول تولید است.

علی علیرضانژاد با تاکید بر اینکه پتروشیمی متعلق به کل استان ایلام است افزود: تعهد و تخصص از الزامات واگذاری مسئولیت در این صنعت ارزش‌آفرین است.

وی با برشمردن مشکلات پتروشیمی ایلام در اقتصاد تولید بویژه حوزه تامین خوراک بیان داشت:یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار در پتروشیمی ایلام سرمایه‌گذاری شده و نباید این سرمایه که بیت‌المال است آسیب ببیند.قائم مقام پترول دستیابی به دانش تولید محصول راهبردی «دی‌ام‌دی‌اس» را حاصل اعتماد به متخصصان بومی استان عنوان کرد و افزود:آینده پیش روی پتروشیمی ایلام بسیار روشن است.

فرمانده انتظامی استان در این دیدار با اشاره به اینکه کار در پتروشیمی به عنوان صنعت مولد از مصادیق جهاد است گفت:نگاه نیروی انتظامی حمایت از تولید و اشتغال است.

سردار جمال سلمانی افزود: ایجاد شغل در هر سطحی افزایش رضایت‌مندی شهروندان و در‌ نتیجه امنیت را به دنبال دارد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

دهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن و صنایع معدنی کرمان در رفسنجان افتتاح شد؛ تأکید بر هم‌افزایی برای توسعه صنعت نمایشگاه

دهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی، ماشین‌آلات راهسازی و تجهیزات وابسته کرمان (KIMEX 2026)، با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، استاندار کرمان و جمعی از مدیران ارشد صنعتی و معدنی کشور، در رفسنجان رسماً افتتاح شد؛ رویدادی تخصصی که با مشارکت مجموعه‌های بزرگ معدنی و مس کشور، فرصتی برای تقویت تعاملات صنعتی، توسعه همکاری‌های تخصصی و معرفی ظرفیت‌های معدنی استان کرمان فراهم کرده است.

ایران کانماین؛ بستری برای نقش آفرینی دانش بنیان ها در معدن

حسینی کیا با تاکید بر نقش شرکت های دانش بنیان در تحول صنعت معدن کشور گفت: نمایشگاه ایران کانماین می تواند با معرفی توانمندی های فناورانه و تمرکز بر تکمیل زنجیره ارزش، زمینه توسعه صادرات و ارتقای جایگاه معدن ایران در بازارهای جهانی را فراهم کند.

فراتر از تولید؛ اقتصاد مقاوم در زنجیره فولاد چگونه شکل می‌گیرد؟

نیمه دوم سال برای صنایع بالادست زنجیره فولاد با مجموعه‌ای از متغیرهای برون‌زا، ناپایداری تأمین خوراک، تغییر رفتار خریداران و نوسان قیمت‌ها همراه است. در چنین محیطی، سودآوری یک بنگاه صنعتی صرفاً تابع افزایش تولید یا رشد قیمت فروش نیست؛ بلکه به توانایی بنگاه در مدیریت ریسک، کنترل بهای تمام‌شده، حفظ جریان نقد، تنوع‌بخشی به بازار و استفاده بهینه از سرمایه و ظرفیت‌های تولیدی وابسته است. فولاد سنگان نیز با تکیه بر همین رویکرد، مجموعه‌ای از اقدامات مالی، اقتصادی و بازرگانی را برای حفظ تداوم تولید و پایداری تراز مالی دنبال کرده است.