اخبار ویژه |
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 214859

تاریخ: 1402/07/16

کپی نشانی خبر
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 214859

تاریخ: 1402/07/16

کپی نشانی خبر

ارزیابی مثبت معاون وزیر کار از اقدامات شرکت مس در حوزه ایمنی و بهداشت

2023100810433720

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اقدامات شرکت ملی صنایع مس ایران در حوزه ایمنی و بهداشت را مثبت ارزیابی کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت ملی صنایع مس ایران؛ علی حسین رعیتی‌فرد، معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی این مطلب را در جریان بازدید از غرفه شرکت ملی صنایع مس ایران در هشتمین نمایشگاه تجهیزات و فناوری بهداشت، ایمنی، محیط کار، آتش‌نشانی، مدیریت بحران و امداد و نجات، بیان کرد.
رعیتی‌فرد در این بازدید، در جریان آخرین دستاوردهای شرکت ملی صنایع مس ایران در حوزه ایمنی و بهداشت قرار گرفت.
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: شرکت مس با استفاده از فناوری‌های نوین، توانسته است سطح ایمنی و بهداشت در محیط کار خود را به میزان قابل توجهی ارتقا بخشد.
همچنین در این بازدید، کارشناسان امور HSE شرکت ملی صنایع مس ایران پیرامون اقدامات صورت‌گرفته و کاربردهای واقعیت مجازی در فرایند تولیدات شرکت مس به‌عنوان یکی از فناوری‌های نوظهور توضیحاتی ارائه کردند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

صمصامی: هر کس سند متقنی درباره تخلف هریک از تراستی‌ها دارد، به دفتر اینجانب ارسال کند

حسین صمصامی عضو کمیسیو اقتصادی مجلس شورای اسلامی در واکنش به فضاسازی‌های مطرح‌ شده پس از ثبت طرح تحقیق و تفحص از شرکت ملی نفت ایران درباره عملکرد تراستی‌ها تأکید کرد: هدف این تحقیق و تفحص؛ بررسی دقیق موضوع و برخورد با هر فرد متخلف فارغ از جایگاه و وابستگی اوست.

پرونده تراستی «حسین آقایاری»، نقش وزیر نفت و ۳۰امضاء تحقیق و تفحص

پرونده پیچیده و پر ابهام واگذاری بیش از ۸۶میلیون بشکه نفت به «حسین آقایاری» و عدم بازگشت میلیاردها دلار ارز حاصل از فروش نفت و پرسش درباره نقش و مسئولیت وزیر نفت، حالا با ورود ۳۰نماینده مجلس به طرح تحقیق و تفحص، از سطح گزارش‌های رسانه‌ای فراتر رفته است.