اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 214117

تاریخ: 1402/07/08

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 214117

تاریخ: 1402/07/08

کپی نشانی خبر

پاکسان “آس” خود را برای بازارهای صادراتی رونمایی کرد

پاکسان

محصول جدید شرکت پاکسان با برند “آس” و بسته بندی خاص در مسیر بازارهای صادراتی قرار گرفت.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت پاکسان؛ شهریار محمدی راد مدیرعامل شرکت پاکسان با اعلام این خبر گفت: باتوجه به تحقیقات بازار و مطالعات صورت گرفته در راستای ارائه محصولی خاص و متناسب با نیاز مصرف کننده نهایی در مقاصد صادراتی، موفق شدیم به عنوان اولین شرکت ایرانی پودر لباسشویی را با وزن 7 کیلوگرم و با برند “آس” به بازارهای صادراتی عرضه نماییم.

وی با اشاره به مزیت این نوع از بسته بندی محصول افزود: بسته بندی محصولات با وزن مناسب همواره با استقبال خانوار و مصرف کنندگان نهایی مواجه می شود و در مقابل نیز فرصت سو استفاده از برخی بازرگانان در کشورهای مقصد، برای تغییر بسته بندی محصولات گرفته می شود که از لحاظ بازاریابی و تبلیغات بسیار برای شرکت های صادرکننده حائز اهمیت است.

محمدی راد در پایان ضمن تاکید بر اهمیت نوآوری و توجه ویژه با خواست مصرف کنندگان در تولید و عرضه محصول گفت: برای بازار داخلی نیز برنامه های ویژه ای در نظر گرفته شده است که بزودی محصولات جدید و ارتقا یافته ای به جهت بهره مندی هموطنان عزیزمان عرضه خواهد شد.

با این اقدام و ابتکار واحد بازاریابی و فروش خارجی پاکسان گام بلندی در مسیر صادرات پودرهای لباسشویی برداشته شده است که با اعلام کامبیز قشمی مدیر صادرات شرکت پاکسان پودر لباسشویی “آس” در مرحله سفارش گذاری با استقبال خوب مشتریان مواجه شد و امید است این محصول جایگاه خود را میان سبد مشتریان کشورهای مختلف به دست آورد تا همچون گذشته پاکسان همواره “پیشگام در ایران و خوشنام در منطقه” باشد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مدیر مدیریت شهری شرکت فولاد هرمزگان مطرح کرد: اقتصاد چرخشی در فولاد هرمزگان با«افزایش استفاده مجدد از مواد و کاهش مصرف منابع و حجم پسماندهای دفنی

مدیر مدیریت شهری شرکت فولاد هرمزگان گفت: فولاد هرمزگان با اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عملیاتی، فرهنگی و پژوهشی، موفق شده است اصول اقتصاد چرخشی را در بخشی از فرایندهای خود مستقر کند که ازجمله این اقدامات می‌توان به استفاده مجدد از تجهیزات، تفکیک و بازیافت پسماندها، کاهش مصرف منابع، همکاری با مراکز مجاز بازیافت و تعریف پروژه‌های دانش‌بنیان اشاره کرد.

گام تاریخی گهرزمین برای معدنکاری نوین؛ کاهش ۳۰۰هزار تنی انتشار کربن و بازگشت سرمایه ۲ساله با اجرای IPCC

تقوی‌نژاد نایب‌رئیس هیأت‌مدیره شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین از آغاز اجرای یکی از مهمترین پروژه‌های تحول‌آفرین این شرکت خبر داد؛ طرحی که با محوریت سیستم حمل‌ونقل و انتقال پیوسته مواد معدنی (IPCC)قرار است هزینه‌های معدنکاری، مصرف گازوئیل و انتشار آلاینده‌های کربنی را به شکل محسوسی کاهش دهد و الگویی تازه برای معدنکاری هوشمند در کشور ایجاد کند.