اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 214037

تاریخ: 1402/07/08

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 214037

تاریخ: 1402/07/08

کپی نشانی خبر

قدردانی وزیر کار از مدیر عامل شرکت مس

20230930174950868

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نخستین «همایش ملی ایمنی و بهداشت شغلی» با اهدای لوح تقدیر از دکتر امیر خرمی‌شاد مدیرعامل شرکت مس به دلیل تلاش و زحمات ارزشمند در حوزه ایمنی و بهداشت شغلی تقدیر کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت ملی صنایع مس ایران؛ در این همایش که امروز شنبه 8 مهر برگزار شد، «مهدی اسلام‌پناه» رییس سازمان استاندارد، «مهرداد عظیمی» رییس سازمان فنی و حرفه‌ای، نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، مدیران کل تعاون استان‌ها و تعدادی از نمایندگان مجلس نیز حضور داشتند.

در این مراسم محسن باقری معاون سرمایه انسانی و پشتیبانی شرکت ملی مس به نمایندگی از دکتر خرمی‌شاد لوح و تندیس را دریافت کرد. 


گفتنی است، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان استاندارد در بازدید از نمایشگاه جانبی این همایش، در غرفه مجتمع مس سرچشمه حضور یافته و از نزدیک در جریان دستاوردهای شرکت ملی مس در حوزه ایمنی و بهداشت شغلی قرار گرفتند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

 مزیت رقابتی صنعت باید حفظ شود

مشاور وزیر صمت با اشاره به ضرورت حفظ مزیت‌های رقابتی صنایع گفت: صنایع در کشورهای مختلف بر اساس مزیت‌های موجود توسعه پیدا کرده‌اند؛ برای نموتنه فناوری و سرمایه از مزیت‌های مهم آمریکا و بازار بزرگ و مقیاس تولید از مزیت‌های اصلی چین است.

ویدیو/دورهمی صمیمانه آزادگان سیرجان در عمارت تاریخی صدر

در سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز به میهن عزیزمان ایران؛ بیش از ۱۰۰ آزاده سیرجانی دوران دفاع مقدس با دعوت و میزبانی شرکت گل‌گهر در عمارت تاریخی صدر گرد هم آمدند و ساعاتی را به خاطره‌گویی از دوران اسارت پرداختند.